Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klnnjblk

owulacja? dobrze licze?

Polecane posty

Gość klnnjblk

hej wszytkim! wiec odstawilam tabletki 3 miesiace temu od tamtej pory okresy mam dosc regularne co 26-28 dni . pierwszy po odstawieniu dostalm po 28 dniach 2rugi po 27 a teraz trzeci byl po 26 dniach. przedostani okres mialam 7 wrzesnia nastepny okres dostalam 2 listopada i trwal 4 dni. wiec jesli dobrze licze to owulacjza bedzie ywpadac miedzy 13 a 15 listopada? dzieki za wskazowki

Gość zamyslona............
Owu wystepuje ok.14-16 dni przed pierwszym dniem nastepnej miesiaczki tj. termin @ wpada na 15 listopada to owu powinna wystapic ok. 30.10 - 2.11

Gość snhalfns
no jak 15 tego jak mam cykl 26-27 dni wiec okres wypada nastepny na 28 litopada wiec owulacja na 13-14 ... nie wiem juz czy ja dobrze licze czy ty

Gość zamyslona.......
skoro kolejna @ powinnas miec ok 28.11 to owu powinna wystapic 12-14.11 :) Od daty nastepnej @ odejmujesz 14-16dni(tyle powinna wynosic faza lutealna) i wychodzi kiedy powinna wystapic owu ;)

Gość erazm z rotterdamu
skąd wiesz czy w ogóle masz owulację? liczyć to Ty sobie możesz... ;) faza lutealna może wynosić od 10 do 16 dni.

Gość klnnjblk
kupilkam testy owulacyjne i bede robic je od czwratku powienno wyjsc

Gość zamyslona.............
Pozytywny test owu nie zawsze oznacza ze owulacja wystapila wiec najlepszy jest monitoring u gina ;)