Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martus10i

Czy dla was to dziwne?

Polecane posty

Gość Martus1i
Miało być kawy.pisze z telefonu

Gość MissPain
Hm, relacja nieco dziwna, widać, że to coś więcej niż przyjaźń, nie jest to miłość "siostrzana". W sumie uważam, że to, co łączy Ciebie i ją jest najczystszą możliwą formą przywiązania i szczerze mówiąc, podziwiam Cię. Jest to jakiś rodzaj miłości.

Gość xxxyyyzzzzzzz
A ona z zewnątrz jest niepełnosprawna? Widać to po iej jakos,w sensie tak na pierwszy rzut oka?

Gość Martus1i
Nie widać.tzn nerw twarzy już jej coś szwankuje i usta ma troche wykrzywione.muszę ja pilnować jak sie kapie bo często mdleje.odbieram ja i woże bo po operacjach ciężko jej chodzić no i chemia ja osłabia

Gość Martus1i
To bardzo mnie cieszy że ktoś to rozumie.oczywiście mamy swoich znajomych woze ja na dyskotekę, czy kawę z jej koleżankami ze studiów.ja też wychodzę ze swoimi, ale w tym czasie zostawiam ja z kimś albo proszę sąsiadkę by na nią patrzyła czy nie zemdlala

Gość Martus1i
Rzuciłam dla niej wymarzone studia, ale nie żałuję.

tak, dziwne. Piszesz, że studiujecie, potem, że rzuciłas dla niej studia.... I jak to połączyć> Rak mózgu? Skąd pieniądze na leczenie? u studenta to raczej kieszeń pusta, no, chyba, że pracujesz... to kiedy się nia zajmujesz? Hmmm.. może opisz to logiccznie, bo tak jak w tytule, dziwne to dla mnie:(

Gość Martus1i
Przeniosłan sie na studia inne do jej miasta. Ma zasiłek pielęgnacyjny, pracuje też, ona ma stypendium i ja sie staram.do operacji mamy dofinansowanie.a na ostatnia moja mama wzięła kredyt by dołożyć

Gość Martus1i
Zaraz wszystko opisze jak będzie przerwa.

Gość jesli to jest dla ciebie
szczescie to po co szukac czegos innego ? kiedys myslalam stereotypowo - tak i tak zyc a bedzie szczescie nie mam kariery ktorej kidys chcialam a jestem szczesliwa

Gość Martus1i
Jestem szczęśliwa że mogę to robić.ale nie daj Bog by jej kiedys zabrakło to może ułożyłabym sobie życie inaczej. Pracuje od czwartku do piątku wieczorami.jak jest z nią ok to zostaje sama, czasem przychodzi sąsiadka koleżanki z tym nie ma problemu.obydwie piszemy też pracę maturalne.

Gość Martus1i
Od czwartku do niedzieli.już pieprze głupoty

Gość Martus1i
Zajęcia mamy tak ułożone że raczej a zabieram.czasem ktoś ja odwiezie.czasem jak źle jest nie idziemy na uczelnie.po operacji leży w szpitalu więc tam nią zajmują, ja popołudniami.to da sie pogodzić ale jest ciężko

Gość Martus1i
Widzę że jednak są tu jeszcze normalni ludzie.

Gość Dzoana krupka
Gratuluję doznania prawdziwej miłości!

Gość Futerko z mysich cipek
Prawdziwa kobieta z ciebie. Przykład prawdziwej bezinteresownej miłości.

Gość Podziwiam cie bardzo
Szczęścia wam życzę! Super.tak trzymac.

Gość Anafaza
Mysle tak.sytuacja i stosunki nie tyle dziwne, co niespotykane.ale jeśli jest tak jak mówisz, to bije od tego wielka miłośc o ktorej każdy marzy.szczerze to wolałabym miec taka 'przyjaciółkę' i mimo trudności być szczęśliwa, niż męczyć sie z mężem bo w tej chwili niestety sie mecze.powodzenia dziewczyny szacunek

Gość Miracle2
Super musisz byc osoba by sie tak poświęcić.mimo wszystko super sie zachowalas. Piękne to jest az miło czytac...:)

powiem tak, chcialabym miec kogos takiego przy sobie w takich sytuacjach i rownoczesnie chcialabym miec tyle sily w sobie by byc takim czlowiekiem. Powinnas byc z siebie dumna.

Gość Klementyno moja mila!
Ojejku rzeczywiscie super, fakt że niespotykane, ale myślę ze to dlatego że ludzie teraz są jacy sa.musisz być osoba ciepła i mieć wielkie serce.jak dziewczyny wyżej- wielkie uznanie i podziw! Nawet jeśli to coś więcej niż przyjaźń, choćby z podtekstem seksualnym.

Gość Anafaza
Ja też myślę że nawet jeśli okazujecie sobie to uczucie, pojawiają sie czułości, to nie jest to oznaką jakiegoś zboczenia tylko miłości.nawet jeśli sie pociągacie seksualnie

Gość ja tez nie znosze ......
a mi sie wydaje że to dziwne, moze dlatego że nie słyszałam nigdy o czymś takim, wszędzie gwałty, morderstwa, rabunki a tu proszę- dziwne i nie prawdziwie, jednak bardzo chce w to wierzyć. Już mam tak sprany beret złem tego świata że wszędzie węszę spisek

Gość Truskawkowa fantazja
Jeśli mówisz prawdę, a wydaje mi sie że tak, to mamy dowód że dobrzy ludzie jeszcze istnieją

Gość Jestes dobrym czlowiekiem
.

Gość Moja miłość jest w niebie
Szacun.wielki

Gość wow888
Jestes przwdziwa Matka Teresa! naprawde podziwiam!

Gość Miałem sie podszywac
Ale jednak mam troche sumienia:p