Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psr-740

nawet jak bym miał kochankę...

Polecane posty

Gość psr-740
nie wierzę w horoskopy, ale faktycznie -coś może w tym jest -2 barany -ona -trzecia dekada, ja pierwsza.

Gość ?-?-?-?-?-?
baran/baran W tym układzie zwykle dominują kobiety. W związku dochodzi więc do rywalizacji, co powoduje konflikty. Wstępnie - obiecujący związek, jednak kiepskie prognozy jeśli chodzi o małżeństwo.

Gość psr-740
etam -nigdy nie dominowała. Ale dotąd było spoko.

Gość kuuurde nad czym Ty się zastan
awiasz???? jesli macie dzieci, to faktycznie, nie łatwo jest podjąć decyzję o rozstaniu. No ale, koleżanka myślę, że pojawiła się w dobrym czasie. Chłopie, znajdź sobie kochankę, zmienisz podejście do żony. Staniesz, się dla niej bardziej niedostępny i zimny, wtedy zobaczysz jak szybko się zmieni :D

Gość why nottt
znaki zodiaku nie maja tu nic do rzeczy:) zastanawiałeś sie nad tym, dlaczego twoja żona zaczęła spędzac tyle czasu przed komputerem? chyba powinienes to przemyśleć, bo cos mi sie wydaje, że parę "grzeszków" by sie znalazło;)

Gość absolutnie nie słuchaj
złych podszeptów! jesteście udanym związkiem, to przejściowy kryzys jeśli zaczniesz działać. Zabierz swoją laskę i dzieci i wyjedźcie na chwilę choć. Bez kompa.. Ona się uzależniła pewnie w jakimś stopniu. Rozmawiajcie ......

Gość hyhyhytytrevevveve
a co z ta dziewczyna myslisz o niej bo może problem leży w Tobie

Gość psr-740
nie ma innej -nie po to zerwałem kontakt, żeby o innej myśleć.

Gość aria89
hmm.mam cos podobnego i to ze mna jest cos nie tak.tyle ze nie siedze calymi dniami w kompie.mam male dziecko strasznie intensywnie o nim mysle i o jego przyszlosci. Postaraj sie byc cierpliwy i miec wiecej wyobrazni,bron boze nie szukaj kochanki. Ona pewnie tak tylko udaje ze jej nie zalezy,ale widac ze jest strasznie czyms przytloczona,moze czuje ze cos jest nie tak w waszym zwiazku i napewno ja zranilo to jak jej powiedziales o tamtej dziewczynie.Zapewne jakies oznaki depresji to sa. Mam bardzo podobnie,udaje obojetna,ale strasznie cierpie jak moj maz mowi cos o innej,sprawy mnie przytlaczaja i robi z tego sie ogromny problem. Postaraj sie zeby wasz zwiazek na nowo odzyl,zeby byl spontanicznt i ciagle probuj,nawet jak bedzie mowila ty kretynie co ty robisz.nawet jesli bedzie wsciekla,wkoncu zadziala:)

Gość skubho;ahig
czyli facetom nie wolno nawet wspominać o innych, a nawet jak baba zdradzi, to trzeba nadal się starać i być spontanicznym, radosnym... Świetna porada. Tak udaje? A może w ten sposób chce właśnie wepchnąć w ramiona innej...

Gość fala meksykanska
boże... coraz więcej żonatych i myślących o zdradach lub zdradzających... to po co się żenić ?

Gość skubho;ahig
fajnie, że baby nie zdradzają :P