Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniusz

Foto i Video na Wesele Tychy

Polecane posty

Ci ktos mial Zdjencia i Video z Studio foto Piwnica w Tychach? I ci jesteszczie zadowoleni?

Gość SzareBure
Zdaje się że panowie fotografowie nie mają zleceń co jest przyczyną takiej głupiej reklamy. A może by tak przy tym pierwszym wpisie z czarnym nickiem wpisujący post się przedstawił i przywitał? Foto Piwnica niech też popracuje nad wiarygodnością swojej strony i zamieszczonych na niej zdjęć.

Gość Tavvier
up up

Gość Spada ciśnienie...
Moniusz jak tu założyłeś temat to był twój pierwszy czarny nick. Widzę teraz, że pracujesz nad uwiarygodnieniem siebie, aby nikomu nie przyszło do głowy, że reklamujesz swoją firmę. Może nie mam racji? Oj panowie foto zejdźcie na ziemię. Co do zdjęć niektóre pary już gdzieś widziałem.

Gość szageszfer
typowa oferta foto-wydeło, jeśli ktoś widział godną obejrzenia ofertę 2w1 to niech się pochwali, to równie łatwe jak znalezienie trufli, kiedy się nie jest świnią.

Chcę tylko wiedzieć, czy fotograf jest dobry. I to od kogos, kto ich na Weselu mial!!!!!!!!!!!!!!!!!!A nie kto tylko wydzial Strone Internetow!!!

Gość skomplikowane przemyślenia
Oj tak znajdziesz kogoś kto ich miał bo przecież głównie zaglądają tutaj osoby które miały swój ślub. Jeśli chodzi o stronę to wiele zdjęć chyba nie jest własnością autora strony.

Gość lokatka
ja mialam :) jestesmy z mezem zadowoleni, zdjecia ok, podobaja nam sie, obsluga mila i realizacja szybka :) pewnie gdybysmy pobierali sie kolejny raz to tez bysmy ich wzieli :P choc nie ukrywamy ze bardzo sie cenia...

lokatka Bardzo dzienkuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE ktos kto ma Doświadczenie Foto Piwnica.

Gość lokatka
tak mielismy foto&wideo :)

Gość lokatka
plener robilismy w tychach. a zdjec ani filmow nie mamy umieszczonych nigdzie w internecie - jak dla nas to zbyt osobiste :)

Gość lokatka
a co, zastanawiasz sie moze nad fotopiwnica? kiedy masz slub? jestes z tychow?

Mami juz umowe. Jestem z Katowic ale mieszaki w Niemcach. Dlatego tak zle po Polsku pise:-((Ale Wesele mai w Katowicach Nie mialam duzo czasu oglodacz Fotografa, i teraz nie jesetm pewna ci dobrze zrobilismi.

Gość do Monusza
Moniusz Po uwagach że uprawiasz od pierwszego postu będac na czarno reklamę momentalnie pojawiłeś się na Kafe w rożnych tematach nie związanych ze ślubami. Piszesz po jednym zdaniu aby się tylko uwiarygodnić. Wyluzuj bo tutaj reklama bardziej szkodzi ni z pomaga.

Gość Niezadowolona ja
Nie polecam! Państwo niesłowni co innego obiecują co innego sie otrzymuje po fakcie po czasie. Zliczając calkowity koszt ok 600 zdj plus 60 min filmu. Grubo ponad 5 tys. Za to w gratisie otrzymacie kupe nerwów telefonów wydzwaniania i proszenia o swoje materiały ( my otrzymaliśmy po 4 mcach od ślubu film po proźbach i groźbach zdjęcia ładne film beznadzieja pourywane skrawki materiału;( Uważajcie nie życze nikomu by spotkało go to samoco nas