Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa Drzyzga Kraków

Chodź tu, czy ktoś tu jeszcze jest? Pogadajmy.

Polecane posty

Gość Ewa Drzyzga Kraków

Zapraszam was do rozmowy :) Wasza Ewa

Gość Ewa Drzyzga Kraków
Chcę wam przedstawić Ewelinę. Ewelina ma 22 lata i miała już... 22 partnerów seksualnych. Czy nie boi się, ze w jej miasteczku, Olchowicach Dolnych, dostanie sie na tzw. "jezyki"? Sprawdzmy :)

Gość Ewelina Z Olchowic Dolnych
Witam Cie Ewo. Witam wszystkich. Pomysliłaś sie, miałam już 23 partnerów. Ten kolejny doszedł w czasie, miedzy zaproszeniem do programu i programem.

Gość Ewa Drzyzga Kraków
Witam Cię Keerah :) U mnie w porządku :) Ewelino... Czy myślisz czasami o przyszłosci? Mówiłas mi, ze chciałabys poznac tego jedynego. Myslisz, ze nie bedzie dla niego problemem, ta twoja przeszłosc? Jaki jest powód, ze poszukujesz facetów, tylko po to, przepraszam, ale mówmy wprost. Zeby sie z nimi przespac i zniknac. :o

Gość Ewelina Z Olchowic Dolnych
Ewka, wiesz, ja mam juz dosc tych pytan. Polska to zascianek, dlatego planuje sie wyprowadzic w przyszłosci. To ze jestem kobieta nie znaczy, ze nie moge sprawiac sobie przyjemnosci, tak jak robia faceci, prawda? Chce sobie znalezc inteligentnego faceta, a madry mezczyzna nie bedzie mnie rozliczał z przeszłosci, bo bedzie wiedział ze zarówno ciało jak i intelekt musz byc jakby zaspokojone, prawda? Znikam, bo nie chce sie z nimi wiazac. Jestem fajna i wiem o tym, i nie zwiaze sie z pierwszym lepszym. Mam czas i bede wypróbowywac facetów.

Gość Ewa Drzyzga Kraków
Witam Cie Wirus serdecznie 🖐️ Czy Twoje prawictwo to dar dla tej jedynej, przypadek, czy moze lek przed zblizeniem?

Gość Ania z widowni
Ta Ewelina to się całkiem nie szanuje. U nas, w Głębirowach Górnych taką dziewczynę wywieźli by na kupę łajna!

Gość doc. vitaminka
Virus, nie wiesz co straciłes, a może wiesz:) w kazdym badz razie...przykra sprawa:O

Eeee, jakie prawictwo? NIe Ewo, nie zrozumieliśmy się. Te 16-o latki chcą brykać w moim łóżku do rana, a ja mam już swoje lata i chciałbym się przynajmniej na dwie godzinki zdrzemnąć. W moim wieku 6 godzin seksu to za wiele. Nie jestem już młodym ogierem. Teraz żeby się wyspać musiałem ograniczyć spotkania z nastolatkami do co drugiej nocy i biorę do łóżka tylko jedną na raz. Mój problem to taki, że nigdy nie spałem z dziewczyną, zawsze się kotłowały :(

Gość Ewa Drzyzga Kraków
Odechciało mi sie z wami gadac, jestescie durni i macie durnowate problemy, ile lat mozna okazywac zainteresowanie :o

Gość Ewa Drzyzga Kraków
Nie jestes błyskotliwy skoro potrzebne Ci wyjasnienia :o Jestem tu anonimowa, i tak nikt nie uwierzy ze ja to ja.

Gość Ewa Drzyzga Kraków
Nie tobie to oceniac tepoto 🖐️

Gość Napieracz Ocieralski
I prostacka w dodatku :D

Gość doc. vitaminka
:D

Gość TaJednaAleNiczyja
Watpie ze to prawdziwa Pani Ewa pize, ale pomine moje uwagi Jestem w podobnej sytuacji, mam 21 lat, wszyscy w rodzinie/ najblizszych znajomi, dalsi znajomi uwazają mnie a wzor przykladnosci,chodzacy ideal, a tak naprawde nienawidze siebie bo jestem pierdolona pozorantka Mam drugie oblicze, skrywam je przez 7 lat, to mnie depcze, nie mam w kim wsparcia bo sie tak naprawde do nikogo nie otworzylam, wszyscy zyja obłudną wymysla moja osoba Nie zdaja mnie wogole, nigdy nie chcieli poznac, gdy siedze w "towarzystwie" kaazdy rozmawia, narzeka na swoje problemy, ja nie neguje tego, wszyscy mamy prawo do tego, ja tak nie umiem Wkurza mnie to jak po kolejnej wycienczającej dobie przychodze do domu, spie 2 godziny dziennie, ode gdzies spotkac sie z kims zeby na mnie nie wieszali psow ze kogos unikam i robie dobra mine do złej gry Czy ktos wogole wejdzie w moj swiat? bardzo chcialabym , ale jestem sama sobie Niby mam sporo znajomych,lecz to sa tylko tacy zwykli znajomi na "cześc cześc" tacy znajomi jak macie na NK (nasza klasa) dajmy 500 z tego moze z 1o znacie lepiej , reszta z widzenia Ja nawet nie mam zadnej bliskiej osoby