Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topielec z ciemnych wod

Powoli zabija mnie ogromna ilość wolnego czasu.

Polecane posty

Innym by może to się spodobało. Mi też przez 2 tygodnie. A teraz już dostaję kota, dzień świra po prostu.

Gość alexandra1979wawa
Możesz przyjemnie spędzać wolny czas. W zależności od tego, czy jesteś facet czy dziewczyna, to możesz walić konia albo masować szparkę.

wyluzuj kobieto :/

Mam ten sam problem:/ I z nudów wszystko z lodówki wyjadam. Próbuje gdzieś znajomych wycignąć, ale jakoś nikt sie nie nudzi tak jak ja :/

mam w sumie podobnie albo siedze na kompie albo zerkam na tv albo cos szamam. i mam dosc :/ bardzo duzo czasu tutaj przesiaduje co tez mnie zaczyna martwic.

oczywiscie mam kilka nowych ksiazek ktore czekaja na poczytanie :) ale nie mam ochoty :(

Gość art123
dlaczego masz tyle czsu i ile masz lat?

Ja ksiażki w sumie lubię czytać, ale...siedząc właśnie cały czas przed tv, kompem i do tego jakby dodać książki to wieczorem moje oczy dają o sobie znać... Tym bardziej, że jednak coś czytam, bo powoli pisze prace licencjacką. Mnie przeraża fakt, że nie raz wychodząc z domu np; na uczelnie zdaje sobie sprawe, że od 3/4 dni nie byłam na świeżym powietrzu...

pieniadze, pienidze i...basen jest ho ho ho stad. 23 lata, brak pracy.

znajomi, widzimy sie raz na miesiac moze. mieszkam na wsi- gdzie tu znajomi, chyba panowie stojacy pod sklepem... a rodzina, no...jest ale kazdy ma swoje zycie.

Gość art123
moze postaw na sport, czasem warto poszukac jajies forum dyskusyjne- tam poznasz ludzi z pasjami, moze to Ciebie wciagnie, jest też wolontariat opieka na d zwierzętami, może zrób coś dla swojej społeczności czyli pomyśl że jest Was więcej i może jakiś kjlub . Mówuiąc krótko - wyjdź z domu

tutaj na wsi? sport>? kiedys zaczelam biegac to ludzie sie patrzyli czy cos sie nie stalo ze tak biegne...czy po pomoc czy po co... schronisk niestety nie ma, zadnych klubow ani nic...mamo gdzie ja mieszkam???

Gość art123
jesteś młody i masz problem co ludzie powiedzą? no proszę Cię to już nie te czasy, mieszkasz na wsii dlatego nie masz pracy. Jedź do najbliższego miasta, połaź po sklepach na wielu witrynach jest ogłoszenie- przyjmę do pracy. Możesz pracować w sklepie- to nie żart- facet jest fajnie odbierany przez klientki-patrz SOLAR, nie wiem czy w mieście jest sieciówka restauracji Sfinx ale tam przyjmują na kelnerów tylko młodych facetów. Rada jest taka- wsiądź w autobus i jedź do miasta i szukaj , w domu na polu nic nie znajdziesz poza lasaem.

bardziej topielica :)