Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Dzisiaj postapiłam w myśl mądrego, życiowego motto...

Polecane posty

Gość świetnie że znalazł się ktoś
kto zasili szeregi uciemiężonych i ciężko pracujących magazynierów na hali białostockiego Tesco na ul. 27 lipca :)

Gość za wysokie progi kochana
:classic_cool:

Gość znienacka
OstraSiostra, pojechałaś z tym Last Samurai, I'm Your Butterfly :D

Gość to i tak lepsze od Akcentu
:classic_cool:

Gość znienacka
Jasne, tylko naściemniaj, że dziś nie poszłaś do pracy/szkoły/na zajęcia, bo tak źle się czułaś, albo, że zwolniłaś się/wyszłaś w trakcie zajęć i po problemie. Chyba, że nie jesteś chora - to wtedy, przykro mi, jako ninja niewidzialna będziesz musiała zakraść się do gabinetu pani doktor i samej sobie wypisać zwolnionko. :D

Gość znienacka
To zależy wtedy, do jakiej pani doktor pójdziesz. Jedna da, druga nie da, różnie bywa z kobietami. :D A tak zboczę z tematu, jest może ostatnio na forum PŚP?

Nie mam pojecia :P No mam nadzieje, ze dostane zwolnienie bo chcialabym jutro wieczorem wyjechac z facetem, a ze srody juz wykorzystalam nieobecnosci na niektorzych zajeciach i bym musiala zaliczac na duzyrach 😭

Gość znienacka
To idź do jakiejś zaufanej najlepiej. I po problemie. Ja mam jedną swoją już niemalże od urodzenia mnie zna, bo to szczepionki jakieś, bo to anginy i inne śmieci, więc teraz nie ma problemu, gdy do niej przychodzę po zwolnienia, w granicach rozsądku oczywiście. ;)

Wlasnie ja mam takiego co od urodzenia chodze, ale z tego co pamietam z liceum to slabo bylo ze zwolnieniami u niego, trzeba bylo przychodzi jak sie juz wyzdrowialo :P Zapisalam sie do takiej mlodej, na stazu chyba jest, wiem ze nigdy nie oszczedza na roznych skierowaniach, to moze ze zwolnieniem tez przejdzie. :classic_cool:

Gość nbmvc
ten last samuraj nie poznał jeszcze wscieklosci i osmieszenia przez cała aule pewnie tez by z takim spokojem to przyjol