Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32wsa

pytanie do kobietek

Polecane posty

Gość 32wsa

czy ja mam pecha,czy wasi faceci też nie wiedzą co to jest gra wstępna? mój obecny nie ma zamiaru nawet się czegokolwiek na ten temat dwoeidzieć,stwierdził,że faceci maja inne wymagania.tyle,że ja jego wymagania staram się spełniać,a on ma gdzieś grę wstępną POPRZEDNI TEŻ NE MIAŁ O TYM POJĘCIA, a inni...?wszystko na co było ich stać to prymitywna szybka mineta

Gość WRÓŻKASAMANTA
BO NIE JESTEŚ DZIEWICA WIĘC NIE CHCE IM SIĘ STARAC

Gość 32wsa
powiedział coś jeszcze zupełnie bez sensu,że faceci i kobiety są tak różni że nie powinni się ze sobą wiązac,tak samo jak kobieta nie musi pić alkoholu,a facet musi(bez sensu i związku,on nie pije już kilka lat) i że dlaczego to wszystko musi być takie skomplikowane..i że grę wstępną wymyślili faceci co mają małe penisy,po czym odwrócił się i chciał spać,a ja powiedziałam,że nie rozmiar jest ważny i że skoro tak,to ja mu loda nie będę robić,mam to gdzieś,że jemu to sprawia przyjemność,tak samo jak on ma gdzieś to,co mi sprawia przyjemność

Gość 32wsa
oczywiście dodałam,że mam dość takiego seksu bez gry wstępnej rozstanie nie wchodzi w grę-to mój mąż,mamy dziecko,on się właśnie tym wykręca,że nie mamy czasu na dłuższą zabawe,bo zaraz dziecko się obudzi do karmienia i takie tam,co po części jest prawda,ale bez przesady,moim zdaniem to mu jest na rękę...ciagle słyszę:"ja chcę to,ja chcę tak"nigdy nie pyta jak ja bym chciała

Gość mariojolcia
zwykły knur!

Gość 32wsa
[zgłoś do usunięcia] Artefakt_Diabła nie byłabym 5 minut z idiota wygadujacym takie bzdury! gdzie ty miałąs oczy wychodzac za maz? a nie,przed ślubem to on się starał,zaskakiwał mnie...teraz ciągle zmęczony

Gość 32wsa
jak raz byłam zmęczona(serio)to się obraził,powiedział,że się nie dziwi że faceci uciekają od żon do baru na piwo on wszystko robi pod siebie-ogolił sobie jajca,że niby dla mnie żeby mi się miło loda robiło,jak zarządałam żeby przestał się golić,powiedział,że nie,bo mu jest przyjemniej lepiej wszystko odczuwa

Gość 32wsa
ale napiszcie,czy wasi faceci mają pojęcie o grze wstępnej,bo ja słyszałam,że wszyscy polacy są tacy leniwi,kumpel mi mówił,że mam sobie poszukać Włocha jekiegość:P

Gość 32wsa
a mój M stwierdził,że naczytałam się głupot w internecie i że mi odetnie internet,to zaoszczędzimy kasę,heeeeehehee

Gość wyciszyć tv
po co więc latasz do wyra z takimi tłukami?

Gość 32wsa
miłość jest ślepa,a te tłuki dobrze się maskują a mój obecny bije na głowę w prostactwie resztę

Coś w tym jest... Lenistwo nie zna granic. Sam mam tak że jakbym miał wybrać długą grę wstępną, a szybki numerek to wybrałbym to drugie. Ale to dla tego że ciągle brakuje czasu i jak jest do wyboru szybki seks i dłuższe spanie to właśnie to wybieramy ;/ Druga rzecz to to że faceci często nie mają pojęcia jak podniecić partnerkę i szybko się zniechęcają.

Ten twój mąż to jakiś ciężki przypadek. Jak będzie mu się chciało to mu powiedz "podnieć mnie" i niech się wygina ;]

Gość 32wsa
rus1,muszę się z tobą zgodzić,brak czasu zmęczenie,ale ja np.nienawidzę robić niektórych rzeczy ale się poświęcam dla niego i o dziwo wtedy jakoś nic mu nie przeszkadza-ani zmęczenie ani brak czasu,masz rację on nie wie jak mnie podniecić,ale poczytałby w internecie,to mu się chyba tez nie chce raz myślałam,że pęknę ze śmiechu jak mi pokazał fleta i się dziwił że mnie to nie podnieca

raz myślałam,że pęknę ze śmiechu jak mi pokazał fleta i się dziwił że mnie to nie podnieca :D:D:D wspolczuje :)

Gość 32wsa
Trollica raz myślałam,że pęknę ze śmiechu jak mi pokazał fleta i się dziwił że mnie to nie podnieca wspolczuje ja sobie również

32wsa Twój mąż ma mentalność 15 latka... Kobiety nie są wzrokowcami... Jesteś świetna, skoro robisz coś dla niego i normalny człowiek by to docenił. Ja bym docenił na pewno!

Gość 32wsa
rus,on uważa,że to on się stara,bo 1 raz na miesiąc zrobił mi masaż pleców,bo tak mnie bolały od dźwigania zakupów,że nie mogłam wytrzymać z bólu

Już mówiłem- 2 słowa- "podnieć mnie" wystarczą. Może raz czy nawet kilka wkurzy się, ale w końcu podejmie jakieś działania, bo nie wytrzyma.

Gość 32wsa
bazienka,właśnie tak uważa,dosłownie:że to mój obowiązek

Gość tajna misja
Pokazał Ci fleta i czego w zasadzie oczekiwal, ze rzuciasz sie na niego zachłannie. Wychodzi na to, ze jest egoista i jest nastawiony na konfiguracje: -ja biore i nie daje nic w zamian. Autorko a moze sama na to pozwolilas swoim postepowaniem, moze jest za bardzo rozpieszczony pod tym wzgledem.

32wsa ten Twój chłop jest zwyczajnie leniwy i chyba .. (wybacz) ograniczony ?