Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie błągaaam

czy MINI LAPTOPY sa czegos warte????

Polecane posty

Gość tylko i wylacznie do
do tego ci starczy carrie, ale nie lepiej dorzucic drugie tyle i miec porzadny komputer? :p

tylko i wylacznie do -> zauważ że moje argumenty dotyczą tańszych laptopów a nie takich za 6 i więcej tysięcy tylko po co wydawać 6 tysięcy jak za pół tej ceny można mieć o wiele lepszy PC (jeśłi chodzi o osiągi) i dobry monitor

Ale ja mam laptopa i komputer stacjonarny. Potrzebne mi tylko jakies male gowienko jak wyjezdżam, bo niestety mam taka prace, ze musze byc dostepna onjaln sporo czasu :P

a jak sie uprzesz to po prostu poszukaj czegos co ma intel atom, 2gb ramu i karte graficzna intela 3150 (tam sa tylko intely, ale niektore maja model 950, a to chyba nawet filmu nie pociagnie :p)

Gość pomozcie błągaaam
podnosze bo juz zglupialam moze ktos wrzuci jakiegos linka

chociazby po to leviatan, zeby moc go ze soba zabrac wszedzie, nie wszyscy siedza na dupie caly czas 🖐️ carrie, no to do tego ci starczy spokojnie, sa calkiem poreczne i trzymaja na baterii dluzej dla mnie tyle, ze sa zbyt male, ale ja mam rece duze :p

tyle ze co do worda, one maja malutkie matryce z rozdzielczoscia 1024x600 o ile dobrze kojarze, to moze byc chyba dosc niewygodne w sumie :p

Gość koralówkaaaa
ja mam asusa eee ten model i jestem bardzo zadowolona, filmy ogladamw podrózy, net smiga aż miło, nie wiesza sie, office elegancko, polecam. Do tego lekki i poręczny i nie taki mały jak te 10 calowe gówienka http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=14748

Gość 5433089549568ke
ja mam MSI i jest swieny;p wazy 1 kg ma duze kalwisze ze sie dobrze pisze i oglada sie filmy normalnie:p cd z nauka jezyka nie da rady bo on nie ma odwarzacza cd:p

Gość 5433089549568ke
noi ma bateie 6 komorowa wiec trzyma mi 5 h:]

za ta cene to tego ee pc sie nie oplaca :p

Gość pomozcie błągaaam
kurde to co ja mam kupic hehe poleccie prosze

Gość koralówkaaaa
cena nie jest specjalnie wygórowana jak za taki komputer. :) mi sie sprawuje swietnie i nie chciałabym żadnego innego. Polecam. Moim zdaniem 10 sa za małe, niewygodne przy długim siedzeniu męczą sie oczy

Gość pomozcie błągaaam
tak jak mowie pracuje przed duzym kompem 8 h heeh potrzebuje tylko cos na week i podroze i niestety do 1000 zł

Gość wyciszyć tv
wiesz co? poszukaj w relu kogoś obeznanego z tematem, bo to co ci tu piszą to żenada na całego. A kursy z pliku mp3 to każdy lapek ociągnie, internet też

Gość pomozcie błągaaam
dzieki bardzo. dlatego tak jak mowie mysle o tym mini laptopie bo nic wiecej mi nie potrzeba... :(

Gość to napisz ty wyciszyc tv
?

Gość wyciszyć tv
ja nie jestem fachowcem, nie wiem co jest na rynku i jakiej jakości, czy w jakiej cenie dlatego sie nie wymądrzam natomiast korzystam z laptopa i moi domownicy także w sumie trzy laptopy w domu każdy uciągnie filmy, mp3, net bez problemu myślę, że takie minimum bez problemu spełni każdy lapek dodatkowo jeden pociągnie również bez problemu gry, ale to już lepsza firma i dobra karta graficzna

Gość wyciszyć tv
dodatkowo jeden pociągnie również bez problemu gry, ale to już lepsza firma i dobra karta graficzna mam na mysli jeden z tych, który mamy w domu

Gość to napisz ty wyciszyc tv
to skad wiesz, ze tu zle mowia? po czym wnosisz konkretnie?