Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łajza ze mnie

Kto umie jeździć na łyżwach ??

Polecane posty

Gość łajza ze mnie

hej :) jest tu ktoś kto umie jeździć na łyżwach ? Bo mi jazda idzie całkiem nie zle jeżdżę szybko ale nie umiem hamować. Mógł by ktoś mi dac jakieś wskazówki ? Albo dać jakiś link... ? z góry dzięki :)

Gość lepiej naucz sie jezdzic na ko
niu

Gość piece of advice
idz na lodowisko i ucz sie, nie znam nikogo kto nauczylby sie czegos ogladajac filmiki na you tube albo czytajac artykul. Poza tym chyba jeszcze nie powstalo dzielo "jak hamować-czyli co nie co o lyzwiarstwie"

Gość łajza ze mnie
To umiem doskonale :D

Gość łajza ze mnie
ale ja kompletnie nie wiem jak stawiać nogi. Wczoraj była ze znajomymi ale oni niestety też nie umieją i nawet dobrze jeździć więc oni mnie nauczą ale wpadłam wczoraj na jakiegoś chłopaka który dobrze jeździ i zaczął mi pokazywać jak hamować ale zawstydziłam się i uciekłam :) a teraz żałuje bo pewnie by mnir nauczył ;)

Gość łajza ze mnie
dziękuję za link :)

Ja nie umiem i nigdy sie nie naucze. Mój głupi strach mi na to nie pozwala :-P Tym samym tez nie pomoge w kwestii hamowania ;-p

Nie ma za co. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ..Chyba,że jesteś z Warszawy lub okolic to mogę nauczyć osobiście :D

Gość alutka12345
OstraSiostra-> to moze podpowiesz cos o samych lyzwach, zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem za bardzo jaka roznica jest w samej jezdzie pomiedzy figurowkami a np tzw lyzwami rekreacyjnymi. Widze roznice w wygladzie, ale chodzi mi o jazde. I jakie bylyby najlpesze dla sredniojezdzacej osoby, na jakich mozna sie najbardziej rozwinac?

Gość łajza ze mnie
niestety jestem z okolic lublina :) Dziś poczytam... po oglądam a w czwartek będę próbować tego co zapamiętałam z czytania :)

Gość alutka12345
z tego co przeslala ostrasiostra wynika ze mozna hamowac tzw plugiem jak na nartach;)

ja polecam figurówki na początek , i nie daj się nabrać przy kupnie na słówka sprzedającego bo wcisną Ci najdroższe, a jest wiele firm tańszych :) Można hamować tak jak na nartach "nogi do środka" , to takie hamowanie dla początkujących . Potem warto nauczyć się hamowania "bokiem" .

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej