Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiii

zwariuje z nim

Polecane posty

Gość moniiii

Boze zwariuje....!!!! Zle sie miedzy nami uklada a wlasciwie to juz nie ma co sie ukladac. 2 razy z nim rozmawialam przez ostatnie 2 tygodnie i chcial walczyc ale czyny byly zupelnie inne:( widzielismy sie w piatek, w sob tylko napisal 1 smsa jak mi wieczormija i ze pije piwo z wujkiem. Czyli mimo ze mial wolne to nic nie zaproponowal. Wiem jak to wyglada, wiem ze mnie olal. Niestety wtedy w sobote bylo mi bardzo przykro, wyszlam ze znajomymi i poprosilam dobrego kolege zeby wyslal smsa do tego mojego goscia "Ch.j ci w d.pe". Tak mi ulzylo ale teraz jest mi strasznie. dziwne jest to ze on nie zareagowal a wiem ze jest dosc porywczy. Ja bym zareagowala jakbym dostala takiego smsa! Od soboty sie nie odzywa, a tak mielismy walczyc:( masakra. Ja tez sie zawzielam. Stwierdzilam ze zrobilam juz wszystko co moglam i ze poczekam na jego ruch. Jak sie odezwie tzn ze naprawde chce. Ale teraz boje sie ze domyslil sie ze sms byl ode mnie i ze wszystko zepsulam...

Gość moniiii
Dodam ze pytalam juz z 10 razy tego kolegi a on mnie zapewnia ze nic sie nie odezwal. Raczej mu wierze, dlaczego mialby sie wygadac

Gość moniiii
o tym myslicie??? Wiem ze to juz pewnie koniec ale dreczy mnie ten brzydki sms

Gość moniiii
Straszna to dziecinada:(:( tak mi wstyd

Gość nie che mi sie czytać
jak ktoś tak dramatyzuje to aż rzygać się chce

Gość moniiii
to po co wogole piszesz?

totalna dziecinada, ile ty masz lat 15 ?! mieliście walczyć ? no to walczycie, bawicie się w jakąś wojnę podjezdową... no śmiech, dziecko, prosisz kumpla by zamiast ciebie wysyłał esemesy do twojego faceta ? ty tak na poważnie ? a jakby on prosił koleżankę by za niego wysyłała esemesy do ciebie ? no żal dziecinada na maksa co myślę ? myślę że dobrze że koleś Cię olał bo masz zryty berecik wychodzi na to że picie piwka z wujem jest ciekawsze od oglądania twoich cyrków

Gość moniiii
wiem ze zle zrobilam. Po prostu mnie juz nerwy puscily, nie daje razy z tym wszystkim. Myslicie ze sie domyslil?

Gość moniiii
Moge cos teraz zorbic??:(

a niby czego ma się domyślać że esemes był od kumpla, czy tego że bardzo go kochasz mimo tego jakiego esemesa mu wysłałaś chciałaś sobie powalczyć to sobie powalczyłaś, facet jak jest bystrzejszy od Ciebie to zapomni o tymm pseudozwiązku a ty naucz się prostej rzeczy jak koleś olewa kobietę to znak że mu nie zależy i zależeć nie będzie i żadne fochy i próby manipulacji tego nie zmienią jeśli facetowi zależy to spędza czas z laską a nie wujkiem, kumplami czy butelką piwa