Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhguygyfgyfvg

brak mi seksu:/ za porzadna

Polecane posty

Gość jhguygyfgyfvg

od roku jestem sama szukam dobrego czlowieka ale ciezko o takiego:/ wariuje juz

Gość Niebieskooki blondas
polecam się:)

Gość jhguygyfgyfvg
no wlasnie mam ten problem? ze tylko seks z milosci;/ i w zwiazku itp mam 25 lat oszaleje jeszcze troche ech

Gość Piękny men
Zakochaj się we mnie niewiasto a Twe potrzeby zostaną zaspokojone :)

Gość życzliwa18k
Brakuje ci seksu wypozycze swojego chłopaka na jedna noc za dobra cenę. Zajebisty w łóżku 20 latek :* wie jak porzadnie zadbac o dziewczynę:)

Gość jhguygyfgyfvg
ech

Gość mam to samo...
chociaz powoli przekonuje sie, ze moze sympatia wystarczy :o

Gość Piękny men
Nie ech tylko poznaj mnie i zakochaj się we mnie :) Cóż tu wzdychać?

Gość KamilStreetFighter
cześć, wiesz jak chcesz to do mnie zadzwoń do mnie jak chcesz i możemy sie spotkać jeżeli ci brakuje seksu u mnie jest tak samo... numer 726970430

Gość jhguygyfgyfvg
no wlasnie w tym problem ze ja szukam naprawde dobego czlowieka na stale, zadnych tam bezzobwiazan, przelotnie itp, wczesniej mialam jednego faceta, narzeczonego, bzykalismy sie po 3 razy na dobe i wiecej:/ uwielbialam to mu zaczelo odbijac jakies dziwne akcje picie itp musialam odejsc i usycham:(

Gość mam to samo...
a ci nie rozumieja, ze nie o to chodzi :o

Gość Piękny men
Panowie, przecież dziewczyna pisze wyraźnie, że sex tylko z miłością więc odpuśćcie propozycje szybkiego numerku. A Ty niewiasto rozważ moją kandydaturę na chłopaka, znaczy zakochaj się we mnie :)

Gość jhguygyfgyfvg
nigdy nie spotkalabym sie z kims tylko na seks:/ tak ciezko o dobrego wiernego i uczciwego faceta ech

Gość mam to samo...
wierz lub nie, o uczciwa kobiete, ktora uwielbia seks tez trudno

Gość jhguygyfgyfvg
no i co najlepsze mimo ze mial ze mna bardzo urozmaicony seksi, czesty i generalnie nigdy po ciemku:/ to jeszcze okazalo sie potem ze mnie zdradzal zebym to ja chociaz brzydka albo gruba byla;/

Gość jhguygyfgyfvg
wiem ze trudno on od roku blaga o powrot stwierdzil ze docenil i ze juz nie zdradzi nie bedzie pil itp za pozno!

Gość mam to samo...
no wlasnie o to chodzi, bo za duzym temperamentem czesto w parze idzie brak kontroli nad tym i zero hamulcow

Gość mam to samo...
ja tez zdrady nie potrafie zapomniec ani wybaczyc, ale mimo to podziwiam, ze twarda jestes w takiej sytuacji

Gość jhguygyfgyfvg
za co podziwiasz? przeciez to oczywiste ze zdrajca i pijak nie bedzie ojcem moich dzieci!

Gość mam to samo...
no tak, ale jednak czesto sie wraca do eks, chociazby po seks wlasnie, nawet jesli juz nie bierze sie go pod uwage do zwiazku

Gość jhguygyfgyfvg
co ty :( to juz rozdzial zamkniety ja naprawde mam bardzo silny kregoslup moralny i wymagam tego samego od mojego mezczyzny w zamian dostanie prawie wszystko...czy to nie wystarczy?

Niewiasto a to już gruba czy brzydka to szczęścia w miłości i sexie nie może mieć? Jak charakter faceta spaczony to i miss świata zdradzi. Ja inaczej rozgraniczam niewiasty na: Zadbane i zaniedbane szczupłe i przy ciele Ja wierzę, że kobieta która sex uwielbia i ma w głowie poukładane to ciężko znaleźć ale takiej właśnie szukam i dlatego proponuję zakochać się we mnie :)

Gość mam to samo...
jak widac - zalezy komu, musisz znalezc po prostu kogos kto mysli podobnie do ciebie

Gość jhguygyfgyfvg
mam 165 i 55 kilo i ladna buzie podobam sie facetom ale nie tym co chcialabym;/ wiekszosc to szpanerzy, dziwacy, kozaki itp jak chce normalnego!!

Gość jhguygyfgyfvg
Piękny Men-ie zwrociles uwage pewnie na mnie przez tytul tego topiku;/ no wlasnie ciekawe czy w realu tez bys chcial taka osobe nie wiedzac czego mi brak

Gość mam to samo...
:D ja pierdole :D

Gość jhguygyfgyfvg
up

Przed Tobą jawi się normalny sympatyczny piękny men z mózgiem na miejscu :D Tak poważnie teraz: Czasami śmiać mi się chcę jak słyszę rozmowy chłopaków na podwórzu które brzmią: O ale laska, ale bym.... O a ta jaka płaska, jak by miała miskę E to bym mógł ja... No komedia normalnie. Ja zwracam uwagę i na wygląd i na mózg, bo iść do łóżka z "pustakiem" to dziękuję, wolał bym zostać księdzem. Na wygląd uwagę zwracam bo miło jest jak dziewczyna dba o siebie (nie chodzi o to, że jest wytapetowana, że aż odpada puder), wtedy miło jest patrzeć na takową buzię uśmiechniętą, i dalej w rozmowie da się poznać czy w główce tylko disko u p kazia w remizie czy będziemy mieli ze sobą o czym porozmawiać po cudownym spełnieniu :)