Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piekna bella

podobają się wam???

Polecane posty

bo mnie wcześniej nie było pzrez 2 tyg jakos , nawet nie miałamc czasu włączyć komputera, a teraz wydaje mi sie, ze 100 lat Cibeie nie widziałam ;)

Gość rewr4r5t4
Dominik bardzo, Alicja wcale

Gość rewr4r5t4
co wy mówicie że wam się Dominik nie podoba, to piękne imię męskie, z kolei właśnie Ala jest takie bezpłciowe i jakieś takie byle jakie

co wy mówicie że wam się Dominik nie podoba, to piękne imię męskie, z kolei właśnie Ala jest takie bezpłciowe i jakieś takie byle jakie Mnie właśnie imię Dominik nie kojarzy się z męskością... Co kto woli.

co wy mówicie że wam się Dominik nie podoba, to piękne imię męskie Bardzo dziękujemy, że prawdę objawioną, o wielka:classic_cool: Jakbym mojego ojca słyszała - nie lubisz szczawiowej? Przecież jest dobra:) Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba:)

Gość domis
DOMINIK SUPERmam syneczka i dla nas jest domisiem lub domciem:)

Alicja imie ładne. Sama tak mam na imię:) Jak byłam mała i ktoś wołał do mnie Alicja dostawałam szału, z racji tego, że chciałam byc Dorotą:-P Ala jeszcze byłam w stanie przezyc. Jak byłam starsza imie zaczęło mi sie podobac. Teraz lubie jak mówi sie do mie Alicja, a nie znosze Ala, Alka i ta nieszczesna Alutka:-D Dominik tez mi sie podoba.