Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikula12

pożyczki prywatne

Polecane posty

Gość kikula12

Witam. Czy orientuje się ktoś w temacie pożyczek prywatnych? Może znacie kogoś kto ich udziela?

Gość mirka0
Ja tutaj http://szybkigrosz.pl/ dostałam pożyczke, a jestem zadlużona mam komornika, już myślalam ze nie uda mi się dostać pożyczki, ale jednak! Bez problemów !

Gość erer33
Jak już mi się zdarza szukać pożyczki, a raczej staram się nie zapożyczać, ale po prostu czasami się nie da, to wtedy sprawdzam rankingi chwilówek na stronie www.pozyczkaportal.pl. Dużo tu ofert zestawiają, jest z czego wybierać. Każda jest szczegółowo opisana, są też opinie ludzi, którzy się zapożyczali u konkretnych firm.

Gość Robb_stark
Dobrą ofertę kredytową jeśli chodzi o opcje pozabankowe mają na stronie www.hipozyczka.pl . Obsługują klientów w całym kraju, do mnie do Białegostoku nawet zajechali. Warto się skontaktować z przedstawicielem firmy, najlepiej przedzwonić to wytłumaczą co i jak. Starają się dobierać rozwiązania dopasowane pod konkretny problem, nie mają jakiś szablonów działań. To mi się tutaj najbardziej podoba.

Gość JasnowidzXXL
www.kokos.pl Przez internet, bez problemu.

Gość sdweer
Pożyczki są ok, ja sam czasem biorę jak mi brakuje. Ostatnio musiałem zonie present kupić, a nie miałem tyle ka końcie, do wypłąty też było kilka dni. Nie baw się w żadne kredyty ani chwilówki bo dobrze na tym nie wyjdziesz. Ja jeżeli chodzi o niewielkie kwoty zawsze korzystam z pożyczki ratalnej. Jak do tej pory nie miałam z nimi problemów. Jak chcesz to zajrzyj do nich www.pozyczka-ratalna.pl

Gość rtt
Jak chyba większość polaków spotkałem się z problemem pożyczek, jednak zaufałem jednej firmie i jestem bardzo zadowolony. Pożyczkę ratalną możesz spłacać nawet 2 lata, wszystkie informacje znajdziesz na www.pozyczka-ratalna.pl. Ja brałam akurat na czesne na studia.