Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kirkhammet

Sprzedaż na Allegro

Polecane posty

słuchajcie, ktoś z was sprzedawał coś kiedyś na allegro? mam wrażenie że koleś w trakcie licytacji podwyższył cenę dostawy, wiecie czy można coś takiego zrobić? czy po zalicytowaniu przez kogoś chociaż złotówki nie można już zmienić nic w opcjach dostawy

Nigdy nie próbowałam zmieniać ceny dostawy, ale opis aukcji można zmieniać, więc może i to się da.

Gość Nie przejmuj sie !!
Na 100% nie mozna

Gość Nie przejmuj sie !!
Wszystkie zmiany po licytacji mozna dopisac jedynie pod spodem, pod poprzednim tekstem, nie mozna zmienic kwoty dostawy, kwoty wywolawczej, minimalnej, tytulu

Chodzi o to że pewien typ sprzedaję aparaty, one zwykle nie różnią się wagą, ja kupiłem jeden z nich i przesyłka okazało się że wyniesie mnie 35zł !!! to jest kurier, ok, ale na innych aukcjach z aparatami ta sama przesyłka, chodzi o przesyłkę kurierską pobraniową, kosztuje 22 zł i na każdej aukcji tyle wynosi, ponadto, licytacja była przegapiona przez innych bo kupiłem to naprawdę tanio i możliwe ze typ zmienił koszty dostarczenia towaru aby sobie to wyrownac, na koniec powiem jeszcze to ze wszystko zawsze sprawdzam przed licytowaniem, i nie pamietam abym 10 dni temu jak rozpoczela sie licytacji bylbym dziwiony wysokim kosztem, nie powiem na 100% ze byla inna cena, to było poltora tygodnia temu ale cos tu mi nie pasuje

Sprzedawca piszę mi że wysyła to GLS-em i sprawdzałem koszt jaki mógłby być tej wysyłki, aparat waży 250 g i przesylka wyniosla by mnie 19,50, 13zł jeśli była by to zwykłaprzesylka bez pobrania. co o tym sądzicie? koleś mnie w konia napewno robi, wskóram coś pisząc w tej sprawie do allegro?

Gość moze 10 dni temu byl inny
koszt dostawy, gosc zobaczyl ze ktos obserwuje i zmienil a Ty zalicytowales :) a moze sie pomylil z cena - zawsze mozesz spytac

Wskorasz wybuch smiechu, licytujac zgodziles sie na te warunki

Pytałem się a ten mnie bluzga ze bylo negocjować dostawę przed wygraniem. strasznie nie mily gość, przez te chamstwo wlasnie niechce mu odpuscic

No to albo placisz, albo nie placisz i dostajesz nega. Zawsze mozesz mu wystawic w punktach za dostawe mala ilosc punktow za zawyzanie kosztow przesylki

Gość bąbelek 000
tylko,że koszty dostawy to tez opakowanie, które za darmo nie jest

Nie da się zmienić, teraz na swojej aukcji sprawdziłam specjalnie - jest zablokowane wpisywanie kwot dostawy :) Musiałeś niedopatrzeć sobie :)

bąbelek 000 sprawdź sobie sam, to jest kwota łączna , 19,50 wraz z opakowaniem itp. Zrobie całkiem inaczej, napisze do niego z kafejki ktorejs, ze go obsypie negatywami z "lewych" kont jak mi tylko negatywa wystawi oczywiscie odmowie zakupu, w wala nie dam się zrobić, dzięki za porady wszystkim

Ale za co negatyw?? Facet nie zmienił ceny dostawy, nie ma takiej możliwości nawet... Będziesz go karał za swoje niedopatrzenie?? Ty się zachowasz jak ostatni cham i prostak, trzeba było patrzeć wcześniej, sprawdzałam u siebie i NIE MA JAK ZMIENIC CENY WYSYŁKI po zalicytowaniu lub wygraniu przedmiotu! Na żadnej z aukcji!