Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramika

KONTRACEPT a tycie.....

Polecane posty

Gość atramika

od kwietnia biorę tabletki kontracept i przytyłam 4-5kg. Mam wrażenie, że to od nich, bo wcześniej brałam cerazette i schudłam ładnie po ciąży. Czy macie podobne doświadczenie z tymi tabletkami? Ja mam zamiar zmienić je od nowego roku na inne. Słyszałam że po jasmine (czy jakoś tak) się chudnie. Czy to prawda?

Gość atramika
żadna z Was nie bierze tych tabletek? :(

Gość flo87
ja biore kontracpet. i jakoś nie tyje,. wrecz odwrotnie schudłam, ale tez się o to starałam. na yasminelle przytyłam 10 kilo. tzn nie przez same tabletki, bo nie wierze że tyje sie z powietrza. apetyt mi sie zwiekszyl po prostu. zastanów sie czy przypadkiem nie pofolgowalas sobie ostatnio

Gość flo87
a tak wogole to sparwa doboru tabletek jest bardzo indywidualna. jedne ci podpasuja a inne nie. jezeli zle sie po nich czujesz to zmień

Gość atramika
dobrze się czuję, tylko to tycie :( Ćwiczę, ale nie wiele to pomaga :( Spróbuję jeszcze przez ten miesiąc się wziąć za siebie, a jeśli to nie pomoże to pomyślę o innych. Poza tym też libido też nie za duże...

Gość atramika
up

Gość Mkarola_93
Brałam Kontracept rok. Przytyłam 8 kg jak je zaczęłam brać jakoś w ciągu 3 miesięcy. Miałam duży apetyt więc jadłam i tyłam. Jak przestałam się opychać i zaczęłam chodzić na spacery wróciłam do swojej wagi w miesiąc. Bez żadnych ćwiczeń bez niczego. Trzeba przestać sie opychać.