Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość.

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość miłość.

Wiele ludzi mówi, że bruneci o brązowych oczach bardzo często zdradzają i ranią swoje partnerki, czy to prawda?

Gość superbitch
tak to prawda. jak to latynosi. dobrzy kochankowie ale zdarzają jak cholera ;)

Naprawdę jesteś tak tępa/y czy tylko udajesz :O ? Stawiam na marne prowo założone przez znudzone gimgówno 😴

Gość mój mężczyzna jest
blondynem o niebieskich oczach- huuurrra!!! To znaczy, ze mnie nie zdradzi :classic_cool:

Gość ooooooooooohahahahaha
Nie słyszałaś że zdradzają tylko rudzi z zielonymi oczyskami? Oni zdradzają na potęgę, potem niscy blondyni z malutkimi oczkami, a na końcu wysocy bruneci z wyłupiastymi gałami. Zapamiętaj to sobie!!!

Gość miłość.
Nienawidzę takiego typu człowieka. Człowiek siedzi na kafeterii, pyta się, udziela rad itd, a wy macie wciąż jakieś problemy, nie umiecie podjeść spokojnie do człowieka? Co za ludzie, no błagam! Mam 15 lat i myślę, że jestem mądrzejsza o tysiąc razy od was.

Co za ludzie, no błagam! Mam 15 lat i myślę, że jestem mądrzejsza o tysiąc razy od was. Taaak z pewnością jesteś mądrzajsza kierując się debiliymi zasłyszanymi stereotypami i - niestety świadczy to o Twojej głupocie, nie naszej :D Żaden mądry człowiek nie generalizuje sporej części osób w taki sposób, w jaki Ty to robisz. Więc przestań mówić, że jesteś "mądra" i nie ośmieszaj się już więcej 🖐️

Gość Lilly Evangeline*_
oczywiście, że to prawda - zważywszy, iż brunetów z brązowymi oczkami jest więcej niż z niebieskimi,zielonym.../nie wspominając o blondynach:P