Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniusz

Kiedy piersze dziecko?

Polecane posty

Ile mialscie lat, gdy dostalyszcze pierwsze dziecko? A jakie jest wasze zdanie najlepszy wiek na pierwsze dzieck? Oczywiście, jeśli pieniądze są i partnerstwie wszystko lesci dobrze. Ja bede miala Wesele w lipcu 2011 a Marcu zkonce 24 lat, moj masz bedzie mial lipcu 24 lat. Jestescmi razem 4 lata i oba Pracujemy. A ja tak bardzo chce po Weselu dziecko:-) A on twierdzie ze mi jestesmi za mlodzi:-((

Urodzilam sie w Polsce ale Mieszkam 20 lat w Niemcech. Nie chodzilam do Polski Szkoli:-) Ale Wesele bedzie w Polsce. Wiem bardzo zle pise:-))) Ale dobrze mowie po Polsku:-)))

Gość koiko
piszesz w miare dobrze:) macie czas na dzieci,naprawde..

Gość notopięknie
Najpierw to popracujcie nad językiem, potem coś osiągnijcie i pomyślcie o psie. Jak za kilka lat będzie z wami w miarę w porządku to dopiero postarajcie się o dzieciaka, aby nie musiało się wstydzić za rodziców - nieudaczników i analfabetów.

Gość Ja taka jedna
Ja zaraz po ślubie zaszłam w ciążę mając 23 lata i bardzo się cieszę z tego powodu jak dla mnie to był odpowiedni wiek.Oboje chcieliśmy dziecko, chociaż ja pracy nie miałam, ale nie narzekam, jak dziecko skończy rok to będę szukać pracy.

Dla notopięknie Ja mieszkam od 20 lat w nieczech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem dumna ze wogle u mnie 2 Jenziki!!

coś mi się zdaje, że w Rumunii raczej mieszkasz hahahahaha

Ja zaszłam w ciążę, gdy miałam 25 lat. Poprostu w tym wieku poczułam instynkt i chęć posiadania dziecka ;) Raczej z mężem poprzestaniemy tylko na jednym;)

Gość mama sama w domu...
ja na 1 dziecko zdecydowałam się w wieku 28 lat urodziłam jak miałam 29 lat byliśmy 5 lat po ślubie.

Gość musiak
ja jestem właśnie w pierwzej ciąży mam 27 lat urodzę w wieku 28 lat. maż ma 30. i tak nie czuliśmy się na 100% gotowi. a teraz myśle że mogliśmy się wcześniej postarać. nikt ci nie dobrze nie doradzi, każdy czuje inaczej. sami powinniście podjąć tą decyzje. swoją drogą jestem w szoku,że tyle tu złośliwych kobiet...:( nudzą się czy co??

Gość rose**
1 dziecko planowane i urodzilam majac 22 latka 2 ciaza nie planowana he he i urodzilam majac 24