Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiężnaAmira

Rozdawanie ulotek...

Polecane posty

Gość KsiężnaAmira

Czy są na forum ludzie, którzy się tym zajmowali ? Jak wspominacie ? Pracowałam tak przez ostatnie 3 miesiące i jestem ciekawa, czy macie podobne odczucia.

Gość Madzia 24
Dorabiałam tak kiedyś... Niezbyt ciekawe zajęcie, ludzie niemili, ale chociaż stawka za godz wysoka :)

Gość ja nie pracowałam
ale zastanawiam sie.. powiedz cos na temat tej pracy.. oplaca sie? ile zarobku?

Gość KsiężnaAmira
Ja pracowałam przy ulotkach w pewnej szkole językowej i zarabiałam tam 10 zł/ brutto. Sama firma w porządku, ale rzeczywiście nie jest to łatwe zajęcie, ludzie na ulicy wiele utrudniają, a pogoda niestety też często się daje we znaki.

Gość Madzia 24
Ja też miałam 10zł za godzinę. Ale ludzie chamscy i złośliwi - chyba najbardziej ci, którzy nie mają żadnej pracy. Ale faceci często byli mili i podrywali :P

Gość KsiężnaAmira
Dużo zależy od firmy. U mnie było bardzo sympatycznie, szef równy człowiek i dało się zarobić sporo, ale od kolegów z innych firm wiem, że nie wszędzie jest tak kolorowo.

Gość KsiężnaAmira
Podrywacze się zdarzali i tutaj powiem - niestety. Mam bardzo złe wspomnienia związane z pewnym zaczepnisiem, który chciał mnie poderwać "na ulotkę".

Gość KsiężnaAmira
Złośliwi są najbardziej ci, którzy nie mają szacunku do czyjejś pracy. Nikt nikomu nie każe brać ulotek, ale kultura osobista w postaci symbolicznego "nie, dziękuję" jest mile widziana.

Gość dgsdgsdgsdgsdfgadf
Ja kiedyś roznosiłem ulotki ale musiałem je wpiąć w drzwi od mieszkania więc chodziłem po blokach.Miałem do rozniesienia chyba 900 ulotek a za to wychodziło 50zł.Ale jeśli chodzi o czas to bywało różnie bo najszybciej chyba zeszło mi w 2 godziny(więc 25 zł na godzinę to dobra kasa)a czasem nawet i w 5 godzin. Praca jednak trudniejsza niż rozdawanie ulotek chodzącym przechodnią,trzeba było się nieźle nalatać.No i bywały nie miłe sytuacje.Jak na przykład dziadzia straszył mnie że zżuci mnie ze schodów razem z tymi ulotkami.Hehe śmieszny był dziadulu

Gość KsiężnaAmira
Są różni ludzie, są różne reakcje...Po klatkach rzeczywiście kiepsko, chociaż z drugiej strony chyba mniejszy kontakt z ludźmi niż na ulicy.