Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia Gosia...

ja nie chcę tej wojny!!!!!!!

Polecane posty

Gość Babcia Gosia...

mam wnusie i chce sie nią cieszyć!!!! :(:(:( ........Oczywiście najbardziej interesująca nas zapowiedź dotyczy wydarzeń, których początek - zgodnie z wizją Wangi - ma przypaść już na najbliższą środę. Wg jej przepowiedni zarzewiem ogólnoświatowego konfliktu będzie nieporozumienie o podłożu lokalnym (dość podobnie początek III wojny światowej "widział" zresztą Nostradamus). Ów spór będzie szybko się rozszerzał, a w jego trakcie użyta zostanie broń nuklearna oraz biologiczna. Będzie bardzo źle. Użycie wspomnianych rodzajów broni doprowadzi bowiem do całkowitego wyniszczenia półkuli północnej. Wieszczka wyznała, że już w 2011 r. odnalezienie zwierząt czy roślin w tym ziemskim obszarze będzie niemożliwe. Wiele wskazuje też na to, że w 2011 r., w Europie dojdzie do konfliktu na tle religijno-kulturowym. W rezultacie, muzułmanie za pomocą broni chemicznej zaczną walczyć z tymi Europejczykami, którzy przetrwali. III wojna światowa ma się zdaniem wizjonerki zakończyć w październiku 2014 r. Większość ludzi, którzy przetrwają wojnę zmagać się będzie jednak z poważnymi chorobami będącymi następstwem użycia w ramach konfliktu broni chemicznej. Wiele osób będzie cierpieć z powodu raka skóry, a w 2016 r. Europa zostanie niemal całkowicie wyludniona. Sytuacja na Starym Kontynencie zmieni się dopiero w 2043 r., kiedy to znakomitą większość ludności zamieszkującej Europę stanowić będą muzułmanie. Spośród przepowiedni, które nie są bezpośrednio związane z nadchodzącą rzekomo III wojną światową, Wanga przewiduje, że w 2088 r. pojawi się nowa choroba, która sprawi, że człowiek będzie mógł się zestarzeć w kilka sekund, a w 2125 r. nawiążemy kontakt z pozaziemskimi cywilizacjami. W 2291 r. Słońce zacznie się gwałtownie "schładzać"; a w 2371 r. na całym świecie wystąpi wielka klęska głodu. Na początku czwartego tysiąclecia wybuchnie wielka wojna na Marsie. Koniec świata, zgodnie z przewidywaniami profetki, ma nastąpić w 5079 r.

Gość srał pies na niego
Spierdalaj.

Gość Babcia Gosia...
sam spierdalaj!!!!

Gość srał pies na niego
A właśnie, że ty spierdalaj.

Gość Babcia Gosia...
ciebie pierwszego unicestwią boś cham!!!!

Gość crunchips;p
Wy naprawdę w to wierzycie??? Bo ja nie. Gdyby coś miało się zdarzyć za 3 dni to juz by o tym trąbiono, ludzie by wyjezdzali, markety były by pełne gdyż ludzie robili zapasy a ja jakoś u siebie nie widze nic podejrzanego. Tylko plakaty dotyczace wyborow. Nawet przed druga wojna swiatowa byly jakies ostrzezenia, ludzie sie przygotowywali. Teraz jest taka technika, bomby atomowe itp. Gdyby jakis kraj posiadajacy to chcial by wystrzelic to mysle ze juz dawno by to zrobil.

Gość Babcia Gosia...
wierze czy nie wierzę , ale sie boję:( jutro sie dowiemy:(

Gość Babcia Gosia...
znaczy sie pojutrze:(

Gość mngdddrr
nie jutro,a po jutrze :(

Gość srał pies na niego
Zapamiętaj sobie raz na zawsze ! Gdy pada jakakolwiek prorocza data katastrofy, to nigdy się nie ziści ! Zapamiętaj sobie to na wieki, bo nie będę powtarzał. Za dwa dni się przekonasz, że miałem rację i przestań się jarać tymi wszystkimi przepowiedniami, bo wylądujesz w psychiatryku... a wojny, jak nie było, tak nie będzie.

Gość A teraz moja przepowiednia
Dzisiaj to jest w poniedziałek 8 listopada 2010 o godzinie 20.24 nastąpi wybuch wielkiej fabryki w mieście na liter W. Oczywiście w Polsce. Będzie ogień . Zobaczymy czy się spełni.

Gość antyPISowa
leją się o krzyż i zaś później tak jest!!!! wszystko przez PIS i Jarosława!!!

Gość srał pies na niego
up;)

Gość kuternoga zbolały
no to pienknie:O