Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc za pomoc

Wolicie chłopaków ściętych na "jeżyka" czy z dłuższymi włosami

Polecane posty

Gość pomoc za pomoc

A z długimi by się wam spodobał? Jaką fryzurę u chłopaków lubicie?

Raczej tych ściętych na krótko.

Gość bachor to nie cud
Z KRÓTKIMI

Gość ooh layla
A ja lubię takie, za które da się pociągnąć, ale których nie da się związać :classic_cool:

Gość pomoc za pomoc
ooh layla- czyli takie jak np. na zdjęciu? ja też myślę o pociąganiu:P fajnie jak jest faceta za co pociągnąć (bez skojarzeń) taki zupełny jeżyk to mi się z dresami kojarzy

Gość na jeżyka
ie długowłosym

za gierka krążył dowcip: co dał nam Kraków- papieża co nam dała Warszawa- chuja ostrzyżonego na jeża

Gość na jeżyka
Ohydna jędza- zupeł nie krótkie, czy takie ciuteczkę odrośnięte, jak na zdjęciu?

Gość annsdj
ja tam wole dłuższe :)

Gość na jeżyka
no, mnie się kiedyś, kiedyś, podobali długowłosi. ale teraz nie. trochę mnie to odpycha chyba że chłopak baaaaaaaaardzo ładny ale ogólnie jeża też nie lubię, na jeża trzeba mieć ładny kształt głowy:P a poz a tym nie lubię jeży wolę jak są "nieco" odrośnięte

Gość Tzookierek
Charliego uwielbialam w green street, a z dlugimi to jak jakis menel. Zdecydowanie wole jezyki. Aczkolwiek jesli facet ma odpowiednie wloski i umni o nie dbac to dluzsze tez wchodza w gre (te co da sie pociagnac, ale nie zwiazac). Mam kumpla, który ladnie wyglada w dluzszawych. http://www.voila.pl/004/y4hgz/?1 Szope ma na glowie, ale moim zdaniem ladnie.

Gość Tzookierek
A takie lekko odrosniete (ale tylko troszke) wygladaja bardziej elegancko od jezykow, jesli sie komus z dresami jeze kojarza. http://www.voila.pl/022/w3sx0/?1

Gość na jeżyka
który to charlie, to ten z pierwszego linka abrakadabra czary i magia? "Aczkolwiek jesli facet ma odpowiednie wloski i umni o nie dbac to dluzsze tez wchodza w gre (te co da sie pociagnac, ale nie zwiazac)." zadbać czyli co? masz na myśli żel, albo jakąś stylizację? "Mam kumpla, który ladnie wyglada w dluzszawych." a dokąd ma? http://www.voila.pl/004/y4hgz/?1 no, takie to już są trochę dłuższe

Gość Tzookierek
Taa, charlie to ten. Zadbac w sensie, zeby tluste ni byly, zniszczone, no i zeby umial jakos wystylizowac (troche zelu, gumy czy wosku i lakieru do wlosów itp). Chyba, ze sie ladnie ukladaja i prezentuja bez tego.

Gość Tzookierek
Ten brunet to mój chlop i nawet mu taki fryzek pasuje. Chociaz nie bawie sie jego wlosami, bo nie ma czym, ale jak widze faceta z jezykiem to podchodze i glaskam po lepetynie, bo uwielbiam to uczucie.

Gość na jeżyka
ten brunet? http://www.voila.pl/004/y4hgz/?1 a ta dziewczyna na zdjęciu to może ty:P a masz zdjęcia jakiś fajnych "wystylizowanych" męskich fryzur? takich jakie opisujesz?

Gość bardziej interesujaco..
różne:) Ale fajnie jak to layla napisała..;) właśnie takie. Taki artstyczny nieład;)z gelem;) Mozna wplesc dłonie..bawic sie..i pociagnac;)

Gość Tzookierek
Ten z dziewczyna na focie to kumpel, a ona kolezanka. Mój to ten z czarnymi wlosami na drugiej focie.

Gość Tzookierek
Gość na jeżyka
"Ale fajnie jak to layla napisała.. właśnie takie. Taki artstyczny nieład z gelem Mozna wplesc dłonie..bawic sie..i pociagnac" no właśnie, pobawić:DD Kultura mam na drugie- dokąd? masz pic?