Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cllaris

Rady jak wymusić pierścionek i slub

Polecane posty

Gość Cllaris

Cześć mam na imie Maja.Dziewczyny ja was doskonale rozumiem,też bardzo chciałam pierścionek dostać.I marudziłam na forum-innym forum.Marudziłam i wkońcu zmusiłam mojego Marcinka i mi się oświadczył.dostałam pierścionek ale było mi mało i chiałam slubiku.Wiecie biała kiecka itp Bardzo zazdrościłam innym koleżankom,które się zaręczały,brały slubu.No,ale udało się wymusić,teraz na inym forum daje rady co zrobić by wymusić pierścionek i slubik :) Na forum wizażu jestem też o nicku Claris i tam też daje rady :)

Gość cllaris
A apomniałam się pochwalić slubik był 2.10.2010 :)

Gość Cllaris
Sorki,ale to żadna prowokacja.Znam dziewczyny i siebie,które marzą by wkońcu naszym facetom zgieły się kolana.Marzą zalożyć białą suknie i wyjść za mąż.Przecież męzuś to tak poważnie i fajnie brzmi :)

Gość dziecko, skoro się nudzisz
to włącz sobie czarodziejkę z księżyca... bo żal czytać takie infantylne bzdury... albo się naucz lepiej udawać - "mężuś", "slubik", a może jeszcze "stosuneczek małżeńskowiuśki" i porady, która pozycja jest najbardziej słitaśna??? Puknij się w pustą makówkę, dziecinko :-p

Gość zapomniałaś
o dzidziulku i bejbiku lol na całej linii, aż szkoda, że młode Polski są takie głupie i puste. pewnie solarium wypala im szare komórki, a resztę wydłubują tipsami. :)

Gość wymusić slub?
chyba nie piszesz autorko poważnie, nie wierzę, żeby taki ślub dwoje dorosłych ludzi zawarło!!! Popuść nieco z urażonej ambicji, facet nie miał ochoty na zawarcie związku małż.

Gość a ja bym chciala jakies
radusie, jak to zrobić, żeby mój chopaczuś dał mi pierścionuszek na paluszek i potem żebyśmy wspólnie planowali ślubinek w jakims przepieknym kościółeczku i fajniusiej restauracyjce wsród swoich zanjomeczków, no i potem podróż poslubionkowa hmmmm

Gość no dobra, podziel sie
tymi radami :classic_cool:

Gość wiecie co?
prowo jak prowo ale idealnie ukazuje ono rzeczywistość więc brawo autorko za taki temat ;) teraz obowiązkowo trzeba się zaręczać w wieku 18 lat, mieszkać razem już od 17 i oglądać się za pierdzionkami, sukieneczkami, kwiatuszkami i innymi ciuliczkami. Faceci zwykle zaręczają się by mieć święty spokój. A baby dostają zapalenia dupy z tego wszystkiego. Potem po ślubie oczekiwanie na 2 kreseczki i pisanie o bejbiku. Faceci schodzą na dalszy plan bo samice co wykonały to wykonały i facet już im nie potrzebny. 🖐️

Gość pierdololo mówię
ja nie wiem, kobiety w Polsce cofają się na włąsne życzenie do czasów prehistorycznych. nigdzie na świecie nie widzę tylu ocipiałych młodych dziewczyn, a w różnych krajach bywałam. jedyną ambicją naszych panien w wieku 17-22 to wyjść za mąż. nie - mieć mężusia. masakra! no i dzidziulka. na miejscu polskich mężczyzn, uciekłabym z kraju.

Gość malllllwi
wpadka