Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cma cme

Dental Services KRAKÓW bASZTOWA

Polecane posty

Gość cma cme

Mam pytanie kto z Was był u dentysty w dental services? Jakie opinie? Acha i czy ktoś borował powietrzem ??? Boli??

Gość jakprzebiegaporódkonia
znasz tomka s . z krakowa??

Gość cma cme
Nie ,a powinnam?

Gość cma cme
up

Gość gość
Polecam wszystkim Dental Services, miła obsługa, świetni specjaliści, leczę tam zęby już od jakiegoś czasu i nigdy nie narzekałam. Mają świetną ortodoncję i protetykę.

Gość plateksniegowy
oj nie chodziłam, więc nie powiem, jak jest ale jakbyś chciała iść do dobrego i sprawdzonego gabinetu polecam się wybrać do Galerii Uśmiechu na Starowiślnej.

Gość gość
znam ten gabinet, chodzę tam od pewnego czasu i jestem zadowolona z jakości usług, jakie oferują. Mają bardzo dobry sprzęt, bardzo dobrych specjalistów. Wszystko czego się oczekuje od dobrego gabinetu.

Gość guenoapes
no to fakt, że dobrze zęby leczą. I jak trzeba można wybielić. mnie chyba jednak najbardziej ceny przekonały, żeby się tam wybrać

Gość gość
dobra opieka, fajne podejście do pacjenta. Można liczyć na fachową pomoc w różnych problemach stomatologicznych, no i też ceny mają bardzo przystępne, a to też jest dość istotne

Gość gość
Jeśli chcecie mieć zdrowe zęby i zero problemów - odradzam Dental Servis. Zepsuli w moich zębach wszytsko, co tylko się dało.

Gość gość
ja do nich chodzę i jestem bardzo zadowolona. Fajna atmosfera, dobra jakość leczenia. I mnie bardzo cieszy to, że można się do nich wybrać także w niedzielę.

Gość gość
też sobie chwalę, moim zdaniem jeden z lepszych gabinetów w Krakowie. No i też mają bardzo przystępne ceny, a to też jest dla mnie ważne, że nie wydam majątku na to, żeby mieć zdrowe zęby.

Gość gość
Ja byłam i to nie raz. Chodzę do nich od dłuższego czasu i bardzo jestem zadowolona z jakości jaką oferują. Dzięki temu gabinetowi mogę cieszyć się ładnym i zdrowym uśmiechem.

Gość gość
Do Dental Services chodzę z dzieckiem. Gabinet poleciła mi koleżanka, która leczy u nich swoje dzieci. Byliśmy już na kilku wizytach i naprawdę polecam. Mój Maciuś jest zachwycony. Bezbolesne znieczulenie i kolorowe wypełnienia dla dzieci sprawiły, że wizyta u dentysty w końcu nie jest koszmarem. Polecam wszystkim mamom.