Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezaspokojony78

Sex z kochającą osobą - ile razy ?

Polecane posty

Witam. Mam dylemat i chciałem go rozwiązać pytaniem jak często uprawiacie sex ze swoją/swoim partnerem/ką ? Chodzi mi o stały związek, nie jakieś tam zdrady, skoki w bok itp. tylko normalni ludzie kochający się i żyjący razem pod jednym dachem. Drugie pytanie to czy chęć na sex, czułości, pieszczoty itp. ze swoim partnerem/ką raz dziennie lub co drugi dzień to za często czy za rzadko ? Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.

Nie ma czegoś takiego jak za często czy za rzadko. Częstotliwość ma odpowiadać obojgu partnerom, nie ma sensu porównywać się do innych par. Gorzej jak partnerzy mają różne temperamenty ;)

Gość _Misiek_
Ja z moją żoną zwykle co 2-gi dzień albo po prostu 2-3 razy w tygodniu. Bo jak kochać się to kochać a jak spać to spać. Kolejno 2 albo 3 razy, z małym odstępem czasu, po prostu do syta. No i przede wszystkim kobieta musi być zaspokojona. Więc każdy raz od 20 min do pół godziny i więcej a nie 3 minuty jak króliczek. Częstość też zależy od wieku. Gdy byliśmy po ślubie to przez pierwszy rok a i nieco pózniej kochaliśmy się prawie codziennie. W późniejszym wieku pewnie raz albo 2 razy w tygodniu to norma.

Gość koteka_92
hmmm ja na ten temat sie nei moge wypowiadać za dużo bo nie mieszkam z moim chłopakiem pod jednym dachem i nie dawno zaczeliśmy dopiero współżycie i mam takie pytanie. bo jak sie ostatnim razem kochalismy to mieliśmy mały problem z zakladaniem gumki i chwilke to trwalo i czy to normalne ze faceta tak szybko opada? tzn przed seksem on doszedł wcześniej ;) ale dałam mu odpocząć ;P :)