Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana Monika

LEWE DOKUMENTY- POMOCY!

Polecane posty

Gość zdesperowana Monika

Czy ktos z was wyrabial kiedykolwiek falszywe dokumenty? Jesli tak to moze sie ktos podzielic informacjami?

Gość zdesperowana Monika
halo! Pomoze ktos?

Gość zdesperowana Monika
halo! Pomoze ktos?

Gość Kapitan Bomba!!
Na forum się pytasz? weź lepiej młotek i pierdolnij się w mózg!

Gość .NATALA..............
Ty się dobrze czujesz????????????

Gość zdesperowana Monika
a gdzie sie mam zapytac? Powiedzcie to tam sie zapytam

Gość tylko czasami mój
Znajomy się tym zajmuje. To kosztuje dużo pieniędzy i ja np osobiście bałabym się mieć coś lewego

Gość zdesperowana Monika
a orientujesz sie ile kosztuje matura i tytul magistra? Tylko mnie to interesuje z czystej ciekawosci, osobiscie tez bym sie bala

Gość zdesperowana Monika
podbijam

Gość ciekawość to pierwszy stopień
do piekła :P było się uczyć, a nie wpisywać lewizny w cv i teraz szukać podrób :o

Gość zdesperowana Monika
a kto wpisuje cos w cv? Tylko pytam jak nie znasz odpowiedzi to sie nie wypowiadaj

Gość gość
Autentyczne dokumenty i certyfikaty. Dowody osobiste Paszporty międzynarodowe Prawo jazdy - każda kategoria certyfikaty urodzenia certyfikaty zgonu świadectwa, dyplomy Zaświadczenia majątkowe, Papiery i autoryzacja pod lewy kredyt. Wszystko z wpisami do odpowiednich rejestrów. Wszystko wystawiane na dowolne dane. Przystępne ceny, solidnie, fachowo, profesjonalnie i szybko. W zależności od rodzaju zamówienia dokumenty dostępne od 2 - 5 dni. Kontakt ma maila: hacksystem@wp.pl lub prywatna wiadomość.

Gość gość
Po co od razu fałszywe? Jesteś pewna, że nie zadowolą cię po prostu dokumenty... kolekcjonerskie? Ja właśnie takimi dysponuję - prawko i dowód. Zamawiałem ze strony szybkieprawojazdy.pl - polecam, jakość naprawdę wysoka :)

Gość gość
ja podobnie jak ktos wyzej polecam zaintersowac sie drukarniami dokumentow kolekcjonerskich. sam mam prawko ze strony szybkieprawojazdy.pl

Gość gość
Ostatnio zamawiałem właśnie takie prawko kolekcjonerskie o którym piszecie z fastidcard.com i nawet tak zaszaleli, że dali mi rabat minus 10% dla znajomych dla nowego klienta, aktywny na kod 84NA7R5B, korzystajcie dopóki aktywny

Gość gość
Ja ci mogę powiedzieć, że nie zamawiaj itd żadnych fałszywych dokumentów. Bo to jest nielegalne, po co Ci problemy z prawem? Ja do swojej kolekcji zamówiłem jakiś czas temu dowód z prawko-dowod.pl i jest ok, ale to nie są rzeczy do użytku i celów niezgodnych z prawem, chyba że chce się iść siedzieć... pozdrooo

Gość gość
Teraz prawko to już żaden kłopot, sam za radą znajomych zamówiłem dwa wzory z szybkieprawojazdy.pl i muszę powiedzieć, że żałuję, że nie zrobiłem tego wczesniej. Dokumenty kolekcjonerskie to mega przydatna sprawa.

Gość gość
Nie lewe, fałszywe - to tylko kolekcjonerskie karty, do użytku o charakterze kolekcjonerskim. Nie wiem dlaczego tak o nich mówicie. Poczytajcie sobie: http://prawko-dowod.pl/

Gość MajkelUNYK
Też mam dokumenty kolekcjonerskie z tym, że ja zamówiłem je na dokumencik com pl!!Świetna sprawa:D

Gość gość
A ja dowód mam z offshoreidcards i powiem wam, że robi robotę!Ostatnio zatrzymała mnie policja bo piłem piwko w miejscu publicznym i w sumie przez pomyłkę dałem im dowód z tej firmy.Oczywiście nie zorientowali się, że to "kolekcjonerska" wersja xD