Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h-alszka

moja suka choruje.

Polecane posty

Gość h-alszka

Moja suka choruje. nie chce jeść , ani wstać . Ma bardzo obrzmiałe sutki i weterynarz stwierdził na nich spore guzy. Trzeba usunąć sutki i sukę wysterylizować. Lubię mojego psa i nie chce aby cierpiał. po zabiegu będzie pewnie nie ciekawie . Jak było u was?

Gość Ona się z tego wyliże
Ona wyzdrowieje bez ingerencji chirurga - trochę cierpliwości. Jak długo to trwa?

Gość h-alszka
W czerwcu miała jeden sutek taki oropiały i bolesny. Moja mama posmarowała jodyną i przeszło. Gdzies od dwóch dni widać, że jest zmieniona. To bardzo przyjazny , radosny i pogodny pies, ale nie chce wstawać z legowiska. Guzy wyczulismy sami . weteryniarz tylko potwierdził. Suka ma sześć lat - bardzo jesteśmy do niej przywiązani.

Gość Ona się z tego wyliże
Właśnie o to mi chodzi - ten guz też wyropieje - tylko trzeba poczekać. Lekarze kombinują jak uporać się z rakiem, a to bakterie rozkładają guzy. To nasza niecierpliwość i strach przed pogorszeniem powoduje, że nie potrafimy czekać. Jej się naprawdę polepszy - bez ingerencji lekarza. http://wiadomosci.onet.pl/nauka/salmonella-mozliwym-lekiem-na-raka,1,3742522,wiadomosc.html Ona przeżywa troskę o kogoś ze "stada" - miała szczeniaki? może jakiś członek rodziny wyjechał?