Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darken rall

Gdzie jest Chujowo? wpisywać się

Polecane posty

Gość latifa latifa
ja wiem, ze postapilam zle ( chujowo), pare dni temu przyszlo jakies aviso ale puste bylo(chujowe ) na szczescie

Gość scigame cie polizai
topik był nudny, teraz jest ciekawy :P skoro z prywatnego to moze wez z nia zagadaj, przepros wytłumacz, niech nie wnosi pozwu, i sie przestanicie kolegowac i czesc :o (bo to chyba zadnej ze stron nie da nic dobrego) a z 3 sprawami to o 2 tylko wiem i nie wiem co dalej, a druga w toku, sprawa o zniesławienie, koles nagrał tesciowa jak sie kapała (z ukrycia) i wrzucił do neta. ktos to znalazł z jego miasteczka (mała zapchajdziura) i sie wydało. cały powiat tym zyje :D

Gość latifa latifa
coz ja poradze ze jestem delikatna i wredna na raz czyli chujowa, ale se dzis obiecalam, ze nigdy wiecej, bo ja bardziej sobie dopieklam niz osobie ktorej chcialam

Gość latifa latifa
darken rall, ja wogle dzisiaj , znaczy wczoraj caly choojowy dzien mialam, w choojowym miescie zyje, zlituj sie nade mna i powiedz, czy ona jak sie namysli np za 2 lata czy za rok, to to bedzie wazne? czy juz za pozno na oskarzanie mnie bedzie? i nie bedzie choojowo nareszcie?

Gość latifa latifa
dzieki kurde:) ja do niej z bramki jeszcze raz pokazuuje co napisałam ( jak uzupelnie konto to i z komorki zapobiegliwie napisze) : "Przepraszam. Masz cięty język czasami.Uniosłam się, zamiast się pokłócić poprostu, szukałam zemsty. Nie zasłużyłaś na to. to co mnie zabolało, nie było adekwatne do tego co zrobiłam, wiem, że takich rzeczy się nie wybacza, ale chociaz przyjmij do wiadomości, że żałuję", co sądzicie? choojowo czy udobrucham ją?

Gość scigame cie polizai
mysle ze powinnas osobiscie bo inaczej moze byc nieporozumienie i choojowo

Gość latifa latifa
to ja moge i osobiscie jak spotkam na choojowym UMwB, a czemu nieporozumienie? wyjasnijcie , prosze

ktoś się podszył, pode mnie, autora tematu i skurwiel zabrał mi nicka - faktycznie nawet tutaj jest chujowo żeby ci reka uschła skurwielu

Gość latifa latifa
a ja dzisiaj byłam w choojowym dziekanacie, i potraktowano mnie przyzwoicie jednak z ironią , czyli częściowo choojowo-strach tam chodzić... czy tylko mój dziekanat jest choojowym miejscem? czy to po prostu taki urok dziekanatów, że tam choojem zołzowatości śmierdzi?

Widać tak co do tego czynu to znieslawienie z 212 k.k. się przedawnia w ciągu roku od kiedy pokrzywdzony się dowiedział o czynie lecz nie później niż 3 lata od popełnienia czynu chyba że jakos inaczej to zakwalifikowano

Gość latifa latifa
dzięki za tą informację, przynajmniej wiem, że za rok nie będzie juz tak choojowo jak może ewentualnie być; ale ona teraz ma dużo nauki, potem chciała gdzieś wyjechać i napisać jeszcze pracę magisterską, więc jest zajęta i może zapomni w natłoku zajęć i będę bezpieczna, ale dopiero teraz dociera jak choojwo i po szczeniacku postąpiłam, trzeba mieć klasę a jak się zachowałam gorzej niż ta, której klasy brakuje; wstyd, ale już dziś czuję się mniej choojowo, bo wczoraj cały dzień na nerwy straciłam

Gość latifa latifa
i dziękuję że ze mną pogadaliście, to mi trochę ulgi przyniosło we wczorajszy choojowy dzień

Gość różyczka18
u mnie tez jest chujowo

Gość latifa latifa
a czemu?