Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka12675

Czy ktoś ma ochotę doradzić mi i pogawędzić o odchudzaniu? proszę.

Polecane posty

Gość smerfetka12675

?

Gość smerfetka12675
? nikt?

Gość raiiikakaknnnnak
no doba ja mogę

Gość smerfetka12675
czy jeśli odrzuce zupełnie mączne potrawy to schudnę do konca grudnia 5 kg? est taka szansa? dorzuce do tego troszke cwiczen w domuu.

Gość raiiikakaknnnnak
słodycze też. dużo ćwiczeń. a ile ważysz, ile masz lat???

napisz ile masz lat, ile wzysz obecnie bedzie mi latwiej doradzic tez mialam rozne diety wiec wiem...

Gość smerfetka12675
17 lat. ważę 61 kk wzrost 1,63

proponuje sie nie odchudzac, poniewaz przez to mozesz miec problemy z miesiaczka i inne ogolne ze zdrowiem... jestes w wieku w ktorym organizm dojrzewa i rozne diety wplyna na zachwinie rownowagi w Twoim organizmie... powiedz w jakim rejonie mniej wiecej mieszkasz,

Gość smerfetka12675
Łódź

Znam skuteczne metody na odchudzanie:P.Karma powinna być taka-rano 1000 pompek na śniadanie ,na obiad 300 km rowerkiem a na kolację 3000 przysiadów:classic_cool:.Zapewniam że podziała:D.

wiec teraz sprawdz co w odleglosci 100km rosnie i to glownie jedz... wrzywa owoce... to pomga dzieki temu bedziesz zdrowo zyla a i kilogramy tez spadna... nie stosuj diet, bo one maja efekt jojo a jz napewno nie tak w mlodym wieku Ty dojzewasz Ty potrzebujesz witamim a nie destrukcji w organizmie... jesli zaczniesz stosowac teraz diety to bedzie tylko niekorzystne bo swoj organizm wprowadzisz w totalny haos... owszem zmien jedzenie np. odstw slodycze, produkty maczne, a najlepiej bedzie jesli nie bedziesz mieszasz tzn. bialka, weglowodany wszystko odsobno...

Gość smerfetka12675
tzn jak? może jakieś rady co z czym łączyć? nie chce diet w sumie,ale wydaje mi sie ze gdybym zmienila troche styl zycia to lepiej...

Gość smerfetka12675
Max Zander vel Klaun fajne masz zarty

Gość smerfetka12675
nie jeść nic? daj spokoj...

Gość Absolwent19n
1.Podstawa to jedz 5-6 posiłków w równych odstępach czasu co 3 godziny (nie wierz w te głupoty żeby nie jeść po 17) 2.Wszystkie posiłki powinny zawierać mniej więcej taką samą ilość kalorii, ewentualnie pierwszy posiłek nieco więcej kalorii, natomiast ostatni trochę mniej. 3.Jedz tyle kalorii ile wymaga Twój organizm lub troszkę mniej (o 100 kcal mniej). 4.Pamiętaj o witaminach i minerałach. 5. Między posiłkami pij szklankę wody, tj. Najwcześniej pół godziny po posiłku i najpóźniej pół godziny przed kolejnym posiłkiem. 6. I najważniejsza sprawa pamiętaj o sporcie. To tak z grubsza masz to co najważniejsze :)

Gość smerfetka12675
dzieki :) 6 posiłków malych mi odpwoieda ;) zobacze jeszcze czgo nie laczyc