Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje pytanko debwduwb

czy on jest satanista????

Polecane posty

Moze napisze o co chodzi dokladnie.Moja siostra poznala chlopaka,Ot nic wyrozniajacy sie chlopak,bardzo grzeczny ulozony,zakochany,mowi jej ze zrobi dla niej wszystko ze moze na niego liczyc,prawi komplementy itp itd.Sa razem dwa tyg.Cieszylam sie tym az do dzisiaj.Rozmawialysmy o nim i ona przeslala mi link do jego myspace na ktorej widok dostalam poraznia.Ten spokojny chlopak ma drugie ja.Centralnym zdjeciem na jego stronie jest ostatnia wieczerza szatana.Jesus zjedzony do polowy lezy na stole a wszystko jest we krwi a nad nimi krzyz do gory nogami.Do tego ten chlopak ma tam piosenki,o ile mozna tak to nazwac ktore sam spiewa i nagrywa.Black metal gdzie sie drze jak opetany,naprawde strach tego sluchac,przesluchalam pare razy bo chcialam zrozumiec co on wyje ale nie rozumiem ani jednego slowa.Po tym czyms przesledzilam wszytskie jego zdjecia na facebook i ma tam zdjecia gdzie pokazuje znak szatana i zdjecie Jezusa na krzyzu podpisane jebus. Zaczelam rozmawiac z siostra o moich obawach co do niego bo naprawde sie przerazilam widzac to wszystko ale ona nie dala nic na niego powiedziec.Mowila ze on jest dla niej bardzo dobry i mily i ze jej to nie obchodzi.Jednak ja zaczelam szukac informacji o satanizmie i o ich psychicznym podejsciu do innych,o tym,ze maja dwie twarze,ze udaja dobrych a tak naprawde wyzywaja sie w swojej muzyce.Przeslalam jej to wszystko,ona przeczytala i na szczescie ruszyla glowa i zaczela logicznie myslec i widziec ze cos tu nie gra z tym gosciem ale nie jeest do konca pewna. Ja go osobiscie nie znam,mialam go poznac ale teraz sama nie chce,po prostu sie go boje.Ona ma go niby obserwowac,ale ja mam zle przeczucia,ze jego slodka twarz tak naprawde jest kompletnie czyms innym.Jak myslicie?mial ktos moze doczynienia z satanizmem?czy wie ktos jak wyglada ich rekrytacja do grupy kogos nowego? czytalam ze maja orgie i rekrutuja dziewczyny a moja siostra jest naprawde piekna dziewczyna,ma trocche problemow i to tez podobno ten wabik,bo lubia takie zawiedzione zyciem osoby.Czy ja powaaznie powinnam sie obawaic o nia i ich rozdzielic?czy zostawic to?prosze o jakakolwiek odp

myslisz???oby bo ja sie strasznie o nia teraz boje. dodam ze nie mieszkamy w polsce i on wcale sie nie obnosi z tym ze gra taka muzyke. Jest bardzo ulozony,mily i w zyciu nie pomyslalabym ze potrafi wyc takie cos,nie do pomyslenia po prostu.

Jesteś trudnym przypadkiem. A nie pomyślałaś żeby zadać mu pytanie: "Czy jesteś satanistą ?"

nie pomyslalam bo nie znam go,tyle co ze zdjec i opowiadania mojej sis. Ona totalnie sie nim zauroczyla i tym ze on jej tak nadskakuje i nie zwrocila wiekszej uwagi na to co on wyrabia.Dopiero po moim gadaniu sie ty zainteresowala bo ja jego stronka wystraszylam sie na maksa i zastanawiam sie czy on jej juz prania mozgu nie zacal robic.

podnose