Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antnwk

Zaczynam dzisiaj biegać!

Polecane posty

Gość antnwk

Rzuciłam palenie i chcę zrobi coś dla swojego wyglądu. Jestem szczupła, ale przydałoby się trochę mięśni ;) Dresik jakiś jest, słuchawki w uszy i hejaaaa..... :D

Gość sacc
ja wczoraj bylem pobiegac pierwszy raz na powietrzu, jednak to nie to samo co bieznia :)

Gość antnwk
sacc Jaki dystans?

Gość Alauind
jasne.... :D za dwa gora 3 dni przejdzie Ci entuzjazm

Gość antnwk
Na bieżni też biegałam, ale pomyślałam, e może świeże powietrze lepiej mi zrobi :)

Gość antnwk
jakieś 30 m tyle co do sklepu monopolowego , chłop zastarajkował w łóżku , że jak po piwo nie będe biegać to nie będzie mnie dogadzał

Gość antnwk
Alauind Trochę się tego obawiam :D Mama nadzieję, że nie. Nie chcę biegac w maratonie, ale małe dystansy. Mam niedaleko polanę. Pies przy okazji skorzysta :)

Gość sacc
nie mierzylem, pol godzinki z przerwami :P ale kondycja szybko sie poprawia jezeli robi sie to regularnie takze jest ok, najwazniejsze ze ma sie z tego przyjemnosc i dobrze sie pozniej czuje :)

Gość antnwk
Dużo dzisiaj podszywaczy... saccc właśnie chcę kondycje poprawić. Wiadomo przez planie nie jest w najlepszej formie ;) Powolutku powolutku mam nadzieję, że dam radę. Zależy mi bardzo na lepszym samopoczuciu

Gość marietkawww
Ooo temat dla mnie. Też mam zamiar zacząć biegać. W zeszłym roku biegałam ale zaczęły się remonty i przestałam. Tak mi się wtedy podobało że biegałam 5dni w tygodniu po ok 4km.

Gość sacc
mnie tez chodzi o kondycje, troche sie pogorszyla przez przerwe na silowni spowodowana kontuzja i czeste imprezy z duza iloscia wodki :D A kondycja potrzebna, przy seksie :D no i na nartach za miesiac :P

Gość anka szklanka pur blanka :)
hej ja tez rzucam palenie ..dzisiaj i planuje isc wlasnie pobiegac ,chyba nie za pozna pora ?

Gość a skad jestescie?
?

Gość gość
jak zaczniesz biegać to rzucisz palenie na 100% !! ja tak miałam. Zacznij biegać jak najszybciej. Przyjdź na trening biegania do centrum stworzone dla zdrowia (pod pałacem kultury od str marszałkowskiej) w piątek o 18.30 - są treningi za darmo