Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHANEEL ALLUREE

CO SĄDZICIE O MOIM BRACIE??

Polecane posty

Gość CHANEEL ALLUREE

Ma 22 lata studjuje psychologie wysoki śniady przystojny brunet o bardzo ciemnych oczach...jest jedno ale, wogóle nie ma życia towarzyskiego jak robie imprezy w domu to on siedzi zamknięty w pokoju i czyta książki jego ulubionym czytanie poradników dla psychologów i czytanie książek...moje wszystkie kumpele kleją się do niego jak pszczoły do miodu a, na nim nie robi o wogóle wrażenia chociaż niezłe z nich laski...wogóle nie ma znajomych jego życie to koło zamknięte pomiędzy uczelnią a, domem...:O Tak naprawde miał w życiu tylko jedną dziewczyne w liceum ale, bardzo krótko bo później się z nią rostał ona nie wytrzymywała tego jego ciągłego przesiadywania w domu...:P

Gość CHANEEL ALLUREE
*ulubionym zajęciem jest...

Gość krolowa..ja
gej is ok

Gość CHANEEL ALLUREE
*rozstał

Gość kto ma czas i chęci
masz jego zdjęcie? plis wklej:P nie żartuję, chciałabym zoabczyć jak on wygląda :P

Gość ja powiem tylko tak ze
gej jak nic :D

Gość Może jest gejem
który boi sie do tego przyznać?

Gość krolowa..ja
no facet 22 lata nie interesujacy sie laskami to jest zdecydowanie ewenement....

Gość CHANEEL ALLUREE
nie sądze żeby był gejem...przecież nawet gdyby miał jakiegoś "faceta":O to musiał by się gdzieś z nim spotykać a,on wogóle nie wychodzi z domu...:o

Gość sia90
Może po prostu nie podobają mu się twoje koleżanki, albo jest typem samotnika? Nie zawsze "niezainteresowany" musi być gejem ;)

Gość CHANEEL ALLUREE
no oczywiście oprócz matni dom-uczelnia :O

Gość Daj jego zdjecie:) hehe
tak z ciekawosci:)

Gość fiutek87
Bedzie ksiedzem!

moze nieśmiały, moze nie lubi twoich kolezanek, moze woli byc niezalezny, robic co chce - jest duzo opcji

a przepraszam bardzo po co ty sie wpierdlasz w zycie brata i probujesz uszczesliwic go na sile, to tak jakby ktos probowal z calych sil namaiwac cie na zycie miedzy uczelnia i domemargumentujac to tym ze wiekszosc ludzi tak robi, ze to normalne, ze tak powinno byc...milo by ci bylo? skoro on czuje sie tym szczesliwy to uszanuj to i daj mu robic to co on chce robic, a ty zajmij sie tym co ty lubisz robic.

Gość CHANEEL ALLUREE
ale,ja mam bardzo dużo koleżanek bardzo często spotykamy się z dziewczynami u mnie jak nie z przyjaciółkami jeszcze z gimnazjum to z osiedla i liceum do którego chodze jak robie imprezy to przewija się przez nasz dom mnóstwo różnych dziewczyn...laski moich kolegów moje koleżanki,przyjaciółki, laski kolegów mojego chłopaka znajomi znajomych...a,on tylko sporadycznie wychodzi z pokoju wypije drina weźmie coś do jedzenia i dalej wraca do swojego pokoju...dziewczyny go podrywają wyciągają do tańca a,on tylko z grzeczności czasmi z którą zatańczy i bez jakiegokolweik entuzjazmu widać że nie sprawia mu to przyjemności :O:O:P Dodam że większość moich koleżanek to bardzo atrakcyjne dziewczyny od wysokich długonogich lasek po malutkie drobne filigranowe dziewczyny więc myśle że jest w czym przebierać...:P

Gość moze juz w jakiejs
zakochany?

Gość CHANEEL ALLUREE
ja nie chce uszczęśliwić go na siłe tylko martwie się o niego...co prawda nigdy nie był typem imprezowicza ale,bez przesady jak tak można żyć on wogóle jest jakiś taki przybity nie wiem o co chodzi...:( może ma depresje nie darowałabym sobie jak by popełnił samobójstwo...:( Nie dam jego foty bo to będzie nieuczciwe wobec niego...