Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropiejace occzko

co mam robic?

Polecane posty

Gość ropiejace occzko

dziwczyny moja corka 27 pazdziernika miala przeplukiwany kanalik prawego oka z powodu wydzieliny .Wstaje patrze a na lewy zaczyna dziac sie to samo z tym ze to lewe nie bylo przeplukiwane...CZY wziasc skierownie od okulisty do klniki w katowicach ?Cz y moze jeszcze czekac? jutro idziemy do okulisty...

Gość teneryffffaaa
wiesz, moja miała tez ropiejace oczko , tylko ze u nas zakończyło sie mascia z antybiotykiem a nie przepłukiwaniem , ale było tak że ropiało lewe oczko , a ona przecierajac raczkami oczka przeniosła to ropienie i na drugie oczko . Ale na szczescie przeszło po tym antybiotyku maściowym . Ja bym pojchała do okulisty , to jest małe dziecko i zakażenie moze sie szybko rozwinać dalej .

Gość ropiejace occzko
no jutro mam wizyte Ona ma 21 mc.tylko czy brac to skierowanie do kliniki w Katowicach?Czy oni lepiej sie tam zajma?

Gość teneryffffaaa
no okulista ci doradzi , zobaczy czy wymaga wizyty w klinice. A to teraz sie ten kanalik zapchał dopiero i iała przepychanie ?

Gość ropiejace occzko
nie od malego to trwalo tylko okulistka nie wierzyla lecz gdy spotkala kiedys mala na miescie kazala bezwglednie do niej przyjsc po poludniu ...

Gość teneryffffaaa
no to jak ona wczesniej nie zainterweniowała to bym teraz do kliniki jednak sie skierowała. Mojej córce okulistka wyleczyla w misiac oba oczka, a było już napawde tak że mała rano nie mogla otworzyć ani jednego ani drugiegio , bo wczesniej chodziłysmy do takiej starej daty okulistki co kazała masaże robic . Tylko że u nas to było na poczarku jak sie tylko urodziła . Trzymam kciuki !

Mojej córce też ropiało bardzo prawe oko jakoś jak miała 2 tygodnie. Tak okropnie, że aż sklejało oczko:o Położna zaleciła mi przemywać na zmianę solą fizjologiczną i zaparzoną herbatą. Po tygodniu na szczęście uparałam się z ropieniem i problem zniknął ;)