Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bieu

Dlaczego ludzie słuchają muzyki na FULL ?

Polecane posty

Chcą pokazać całemu światu jacy są fajni ? czy co ? :o Nie można sobie zapuścić muzy na FULL z tym, że na słuchawkach? Czy inni muszą wysłuchiwać tego od rana do wieczora :P ? Czemu oni tego nie ogarniają ?:o mam współlokatora, który słucha metalu średnio po kilka godzin dziennie i już nie wyrabiam :o a na górze mieszka koleś co napierdziela jakimś techno :o Masakra :D :o

Gość Pam param pam pam
Warto zaznaczyc,że słuchanie głośnej muzyki na słuchawkach może doprowadzić do trwałego uszkodzenia słuchu.. Chyba już lepiej mieć problemy z sąsiadami stukającymi miotłą w sufit, niż być półgłuchym? :D Poza tym, muzyka taka jak rock, metal istnieje własnie po to, żeby grać ją za***iście głośno ;]

Gość booogieman
moze lubi jak mu meble podskakuja

Gość bo sa chamami
i maja w dupie innych. Jest na to jeden sposob - wzywac policje nawet w dzien, jezeli natezenie dzwieku przekracza dopuszczalne normy to nie ma znaczenia ze to jest 3 po poludniu.do upierdliwych studentow z gory wystarczylo raz wezwac, postraszyli ich ze zglosza sprawe do skarbowki i sam wlasciciel ich wyrzuci. Poskutkowalo a wczesniej sluchali tak ze mi w mieszkaniu szyby w drzwiach sie trzesly.

Aha...wolą abyśmy to my ogłuchli przy okazji :P

ja staram się słuchać dość cicho nie chce sobie zniszczyć słuchu ;) poza tym przy zbyt głośnych ustawieniach głośniki mogą zniekształcać dźwięk ;p

Gość Metal Up Your Ass
Powiem to tak, to nie do konca musi byc tak ze na ''Full'' leci to terz zalezy od mieszkania bo na moim starym mieszkaniu to sciany byly jak z papieru karzdy szmer bylo slychac. A co do metalu to trzeba go glosno sluchac inaczej to nie daje takiego efektu jak powinno nie mowie zeby na ''FULL'' chodzi mi o to ze nie musi byc to zlosliwe ani jak to opisales ''by pokazac calemu swiatu jacy sa fajni'' po prostu zagadaj do kolesia czy nie moze ciszej troche i po problemie. PS sorka za brak polskich zankow ''Alt'' mi sie zje*al