Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccc...

Jesteście zadowolone ze sposobu odżywiania waszych dzieci w przedszkolu?

Polecane posty

Gość ccccccccccc...

Bo ja przyznam szczerze, że nie bardzo:-( ciastka Makaron „świderki' w sosie pieczarkowym ....sos z paczki kiełbasa parówki chleb z nutella paczki, drożdżówki kaszanka kiedy dziecko było w domu starałam się to wszystko inaczej rozplanować, a teraz poszło do przedszkola i straciłam kontrolę

ale to tak codziennie?? czy po prostu kazda z tych rzeczy sie kiedys tam pojawiła? opisz moze dokładniej jakos te żywienie, z "dobrymi" produktami włącznie, bo tak to ciężko cos powiedziec. niektorych rzeczy typu kaszanka dziecko moze po prostu nie jesc.

Gość ccccccccccc...
Oczywiście co jakiś czas, z reguły na śniadanie chleb z czymś: pasta, pomidor, ser, ale przewija się kiełbasa, nutella. Obiad, to czasem makaron z kapustą kiszoną, kaszanka, nie zawsze, ale czasem, to menu mi po prostu nie odpowiada i właśnie dlatego chciałam się dowiedzieć, czy w przedszkolach waszych dzieci wymieniony rzeczy też występują?

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Ja to jestem zadowolona że moje dziecko w przedszkolu nauczyło się wszystko jeść ,kiedyś na zupę inną niż rosół nie spojrzał ,a mięso z sosem nie było mowy ,teraz wcina wszystko równo.

Gość Mała miijka
No cóż wcale się nie dziwię że nie jesteś zadowolona ze sposobu odżywiania dzieci w przedszkolu :( To menu jakieś takie dziwne dla maluchów :) Ja jestem zadowolona. Mamy rozpiskę na cały tydzień (śniad, obiad,podwiecz.) w kąciku rodzica. Co tydzien czytam i uważam ze jest ok. Na śniadanko jak kto woli: płatki z mlekiem, wek z szynką, serkiem topionym, czasami nutella + kakao lub herbatka Obiad 2 daniowy: zupka co dzien inna i drugie danie : mięsne, lub naleśniki, pierogi, kluski Podwieczorek: drożdżówka z herbatka, lub owoce z sokiem, lub ciasto/ babka z sokiem ja uważam ze jest OK. W koncu płacimy, nie małe pieniądze (syn jest w publicznym nie prywatnym), więc sadzę ze dziecko powinno odpowiednio i zdrowo jeśc.

Gość nie przesadzajcie ze kaszanka
jest niezdrowa? bo niby dalczego, kasza, watrobka, bułka +krew