Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złazłazłazłazłabardzoooo

CZY WAS TO TEŻ TAK IRYTUJEEEE??

Polecane posty

wchodzę do sklepu, załóżmy w centrum handlowym, przewija się masa ludzi, czasem wejdę tylko pooglądac, bo nie mam pieniędzy przypuścmy i ledwo przekraczam prób sklepu już jest przy mnie jakaś wielce miła pani, skacze koło mnie i pyta w czym pomóc!! do cholery, jak bede chciała inny rozmair czy coś to spytam, poza tym teraz w tych galeriach to raczej wszytskie rozmiary są wywieszone ! nie mgoe juz zniesc tego ! ja rozumiem, ze to ich praca, ale wchodząc do galerii NIC BARDZIEJ MI NA NERWY NIE DZIAŁA!!! A JAK jest u was

Gość BlondynkaDziewcznkaaa
bo one mają za to punkty- najpierw muszą wchodzić ci w dupę a potem idą z tobą do kasy /w więksości sklepów tak jest np.w sephorze/

Gość a co szkodzi powiedzieć tej
kobiecie - dziękuję, sama dam sobie radę. One mają obowiązek tak robić a szefowa widzi wszystko. Gdyby nie podeszła do ciebie, miałaby przechlapane. Więc nie irytuj się tak tylko z usmiechem podziękuj

juz czasem mam ochotę coś brzydkiego powiedziec!:O nie wspomnę już o tym jak jestem w Rossmanie i patrzy mi jedna z druga na ręce i chodzą krok w krok za mną :I

a gdzie waszym zdaniem są najbardziej natrętne i irytujące? mnie ostatnio wkurwiły w tatuum, w sephorze przynajmniej mają większą selekcje jeśli chodzi o hr i jakies one są tam starsze i jakoś na nie się nigdy nie wnerwiam-ale najgorzej jest w odzieżowych

no zawsze dziękuję, ale ostatanio mój chłopak wszedł do EVERLASTA, drogi sklep owszem( a w takich najbardziej skaczą koło człowieka) ludzi tam nie było wcale, podeszła do niego i mówi, ze jak bedzie mogła pomóc to ma mówic on na to, ze ok dziekuje , ogląda może minutę rzeczy a ta stoi nad nim i się gapi i dalej pyta w czym ma pomóc!!!! porażka

ja mam dopiero 19 lat, także kasą nie szastam, bo nie pracuje na siebie jeszcze, wiec nie wchodze do drogich sklepów nawet jeslibym akurat miała odłożone bo mnie od razu razi ta obłsuga i to, że tak się gapią na człowieka.. taka Bershka, Nev Yorker, H&M, C&A, Cubus itd to są sklepy, gdzie wchodzę bo są duże i pełno ludzi, a jesli nawet nie to nikt koło mnie nie skacze i oglądam w spokoju

Gość nikt nie widziaał
tez mnie to denerwuje.. lubie ogladac w spokoju i samotnosci

by stworzone do wchodzenia w dupe ?:D to ja bym się zastanowiła nad Tobą sosiiku siedzisz tu od ładnych paru miesięcych i wypowiadasz sie na damskim forum wiec sobie sam odpowiedz kim jestes ? zycie wirtualne tylko uznajesz :D ps. nie pisz już tu bo nic ciekawego nie wnosisz

my*

Gość aha i achh
a co ci to przeszkadza? dziekuję, tylko ogladam i sprawa załatwiona. A jak juz łazi za mną, to co mi szkodzi zapytac o to czy owo, nawet dobrze mi doradzą wtedy. One mają ci pomóc a nie przeszkadzać, a ty nie umiesz z tego korzystac. :o

i bardzo mnie ro wnerwia bo chodze do sklepu też żeby się zrelaksować to dla mnie forma rozrywki - i chce w spokoju sobie glądac ciuchy gdybym chciała by ktoś zawracał mi d u p ę wzięłabym ze sobą swoje dziecko

no niby tak ale jesli ogladam to nie chce by mi w niczym pomagały jak mam problem to powinny byc pod ręką a nie za mną chodzic i tyle takie moje zdanie

Gość 5657h
Sosssssssss -masz jakiś problem? :-)

Gość ars vivendi
zła...Wywieś sobie tabliczkę: "nie chcę niczyjej pomocy" albo "nikt mi już nie pomoże":):)

Gość nie smialam sie TAK
od czasu sram kotu do michy, ludzie, to jest de best pomysl roku

tia, bardzo smieszne :P

Gość kliksa
tez mnie to irytuje a najbardziej to ze jak nie potrzebuje pomocy to odrazu sie zjawia a jak naprawde jest ktos potrzebny to nikt nie podejdzie