Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzietrupemhuj

HEJ LASKI CCHE ZROBIC TEMU SUKINSYNOWI NUMER ZEBY MU W PIETY POSZLO

Polecane posty

Gość bedzietrupemhuj

Przystojny , bogaty , lat 36 roluje i wykorzystuje kobiety. Zaprasza , czaruje laski , zaprasza do drogich hoteli, opowiada o wspólnych nartach i sylwestrze, opowiada o dłuższej znajomości. Co miesiąc ma inną siedzi na fb , co po chwile rozłącza się w czacie na dole w fb. Myślałam, żeby jakoś sie solidaryzować z laskami jego byłymi jesli tak to można nazwac ;P i jakis mu kawał odwalić. MOże jakas wpolna stronka na fb ??? Macie jakieś pomysły ???

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
załatw jakiegos ładnego transwestytę ;) niech mysli ze to kobietka, jak zobaczy fiuta padnie ;)

Gość efefeeefedfe
Ha udalo mi się !!! Koles jest prawnikiem przemądrzałym ma znajomego a raczej dobrego kumpla ktory otworzył kancelarie w Chinach i naopowiadał że to kanciarz i flirciarz dyma wszystko co zdobędzie w ręce heh :P Napisałam posta na fb na jego tablicy, cytuje - " Pozdrowienia od znajomego z Chin :P niezłe z Ciebie ziółko hihi" Myśli, że ja głupia i nie mam znajomości, a dobry kumpel go sam wykantował co za chuj :P Faceci są porażką :P laski poczytaja sobie tego posta chyba ze szybko usunie a mnie sam zablokuje Jak myślicie jak zareaguje na to ???

najpierw mlaskałaś mu pytonga a terasz szukasz zemsty bo co, nie zapłacił ci za usługi?

Gość efefeeefedfe
raz dymał mnie a połykania pytonga nie było jeszcze jakies pytania hmm ??

Gość efefeeefedfe
nie :D no co wy za pierwszym razem musi byc namiętnie chociaz gdybysmy dłuzej zaszaleli to kto wie ja lubie anal i zawsze mam orgazm polecam :)

Gość efefeeefedfe
Ty naczelny niby jestes tym pseudo modelatorem na kafe to i tak sądząc po wypowiedziach oznaczasz się niskim stopniem inteligencji, siano z butów wychodzi, proste zdania lekkomyslne i prostolinijne. Nie jestes wzorem dla innych administratorow i modelatorow na portalach. Każdy prostak taki jak Ty wypowiada się w ten sposob . Myślę, że na żywo jestes zacięta namiastką cioty i nie jestes w stanie spojrzec kobiecie w oczy i zapytas ise o dupecznie robienie w pupu i robieniu loda itp itd. Jest Ci tu latwiej bo Cię nie widać i sobie rzucasz o tak co Ci przyjdzie na mysl tanie wypowiedzi. Bye :P

Gość lalalalals
a jak ten Twoj pan ma na imie?podaj pierwsza literke chociaz,bo ja tez na takiego trafilam jakis czas temu,moze to ten sam

Gość efefeeefedfe
Ssssss..... no i ??

Gość lalalalals
nie to nie ten ,a szkoda

Gość efefeeefedfe
opowiadaj co Ci zrobił moze razem pomyślimy czemu nie :)) po to tu jestesmy :)

Jak się koleś nazywa znajdę go na FB..i sama go wydymam i zarażę go hivem..bo mnie tez zarazil taki co mnie wydymal i teraz sie mszcze ;D

Gość lalalalals
podobny typ do tego z Twojego opisu.na poczatku milutki,"zakochany",wyznania milosci ze chce byc juz do konca ze mna.a po paru miesiacach z dnia na dzien przestal sie odzywac i dopiero po jakims czasie napisal esa ze przeprasza ale chce byc sam.a jak sie potem okazalo to na kazdym portalu randkowym i erotycznym prawie mial profile ze niby szuka milosci na cale zycie,i wogole klamal.namierzylam panne z ktora byc moze jeszcze jest(na pewno byl do niedawna) z ktora to niby sie rozstal aby byc ze mna.byl moment ze chcialam ja powiadomic o tym z jakim facetem zyje,ale stwierdzilam ze szkoda czasu na zajmowanie sie takimi pierdolami bo ja juz zapomnialam i jestem teraz szczesliwa :)

Gość rthytyjukuyhgjjjjjjjjjj
Sooosssss, tak czytam czasem Twoje wypowiedzi i ty naprawdę masz jakiś problem. Prawdopodobnie wynika on z tego, że obracasz sie w toewarzystwie głupich lasek, zamiast poszukać kobiet na poziomie...

Gość efefeeefedfe
ok ile ma lat ??

Gość lalalalals
34

Gość efefeeefedfe
Jelena Marković oto mój mail teraz zalożony glupihujnr1@interia.pl pogadajmy na spokojnie jezeli cie ktos wydymał to dawaj na mail moze coś zdzaiąłmy

nie wiem co to za mail ;D ale niee spoko wole kaffffe ja bym go olala ..kiedys mu sie zwróci ....bedzie stary i bedzie sam :D pieprz go :D ja tez mialam z takim jedym do czynienia i sie nie dawno dowiedzialam ze ma guza w mozgu ..wiec mu sie jakos zwraca

Gość efefeeefedfe
no bo sluchaj on dyma po koleji jedną ruchnie i nastepna wkurwia mnie taki huj głupi a tak przy okazji ile ma lat i skąd jest . Szczerze to moze byc kazdy wiec nie bój sie podac danych tu :)