Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonapanienka

nie daje mi zapomnieć

Polecane posty

Gość wkurzonapanienka

rozstałams ie z facetem, teraz nagle on wydzwania, wypisuje co dzień :o wkurza mnie :o albo się rozstalismy i koniec albo chcemy byc razem a nie takie nie wiadomo co :o staram się nie odpisywać i nie reagować ale to trudne. nie moge zapomnieć, ciągle waraca nadzieja :o żeby go szlag :o po co on to robi?

Gość wkurzonapanienka
inna odpada na 100%

Gość znam to dobrze...
wiem jakie to uczucie. Rozstajesz sie z kims, dochodzisz do siebie, a kiedy juz zaczynasz normalnie funkcjonowac, on nagle sobie o tobie przypomina. I z jednej strony wkurza nas, ze on piszeznowu macac nam spokoj, z druhiej strony, budzi sie na nowo nadzieja, ze moze cos jeszcze z tego bedzie. A dodatkowo, najlepiej chcialoby sie nie odpisywac, wykasowac numery, zablokowac go wszedzie gdzie sie da, ale czlowiek ma poczucie, ze trzeba mimo wszystko jakos odpisac bo tak wypada. Ja ci moge doradzic odpisywanie mu, ale wylacznie bardzo formalnie i konkretnie. Daj sobie i jemu troche czasu, np. powiedz sobie ze to bedzie miesiac, i jesli on czegos w tym czasie konkretnego nie zrbi w twoim kierunku, wtedy go olej, wiecej nie odpisuj, nie odbieraj telefonow. Bo inaczej, taka zabawa w kotka i myszke, bedzie sie ciagnela miesiacami, a ty nie bedziesz mogla zaczac ukladac sobie zycia na nowo.

Gość wkurzonapanienka
wiek nie gra roli - ale naście lat mamy daawno za sobą :p odpisuje zdawkowo, tak, nie, dziekuję, ok ;) a jak nie odpisuje wcale to zaraz dzwoni dlaczego nie odpisuje, chce pomagać, interesuje się itp. ale kurwa po co?! szlag mnie trafia. dzieci się tak zachowują a nie dorośli ludzie :o

a po jakim czasie sie do ciebie odezwal?? tak po poprostu zaczal o sobie przypominac..troche glupie ale to chlop wiec nie ma co sie dziwic... a kto z kim zerwal?? moze jescze tak

Gość wkurzonapanienka
jednego dnia się rozstalismy a od następnego ten skończony kretyn zachowuje się jakby nic się nie stało - trwa to drugi tydzień. oczywiscie nie widzielismy się

Gość wkurzonapanienka
up

Gość znam to dobrze...
no ale co up? Nie wiemy co on do ciebie pisze. Jezeli pisze ze chce wrocic, a ty tez tego chcesz, to po prostu zapytaj nastepnym razem w odpowiedzi na jego wiadomosc, z jakiego powodu pisze do ciebie az tak czesto i o co mu chodzi. Jezeli chodzi mu o powrot, to napisz mu ze dorosli ludzie zalatwiaja takie sprawy inaczej. A jesli tego nie zrouzmie, to olej dziada, bo nie wart twoich nerwow i chyba jednak nie taki dorosly.

Gość wkurzonapanienka
pisze różnie, że stoi w korku, pyta jak auto bo oddałam do mechanika, co słychać, że był na basenie i go wszytko boli. takie perdoły rozstalismy sie ponieważ ja nie mogłam wytrzymac jego doła (choć uprzedzał żebym nie naciskała) i w końcu stwierdził że może lepiej zebym nie czekała aż mu przejdzie depresja jesienna bo nie wiadomo kiedy to się stanie... stiwerdziłam ze jak tam chce i zakończyłam temat