Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna sranna

poszukuję zespołu na wesele w Warszawie-pomożcie proszę

Polecane posty

Gość anna sranna

Dziewczyny, potrzebuję zespołu na swoje wesele- ale nie jakies disco polo...kogoś kto gra tak zwane "wszystko":) jakoś w ostatnich latach nie nikt ze znajomych nie brał ślubu więc nawewt nie mam kogo popytać. A jak jużkogos znajde okazuje sie ze jest zajety na kolejne dwa lata... masakra jakas!

Gość anna sranna
up

Gość LORENS
www.lorens.waw.pl pozdrawiam i zapraszam

Gość szyszuniaaaaa
zespól tonight:)zajeboza:)

ja polecam KLIMAT z Białej Podlaskiej, dojeżdzją nawet do Warszawy jakby co, repertuar z nimi można ustalić. byłam na weselach granich przez nich i sama wziełam ich na swoje wesele.

Gość Polecam...
polecam zespół www.dance-4ever.pl.tl

Gość a ja polecam
Bzzyk Band - nazwa niepozorna, ale grają i śpiewają profesjonalnie. na ich stronie jest też próbka głosów :) niedługo będa grać u mnie:]

Gość Joantek srantek
A ja polecam KAPELA NA WESELA grają 100% na żywo, a nie udają jak większość kapel weselnych, może nie mają w repertuarze wszystkiego, ale za to mogą zagrać wesele bez disco-polo - tak było u moich znajomych i u mnie też tak sobie zamówiłem. Przyjechałem do nich na próbę i normalnie mnie ścięło z nóg - na żywo grają lepiej niż mają demo na stronie. A właśnie - jakby kto chciał kontakt do nich do szefa Marcina to 606-499-194 a stronka: http://www.kapelanawesela.republika.pl