Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia26

płyn do kapieli

Polecane posty

Gość kamcia26

płyn do kapieli johnsons czy on jest od pierwszych dni zycia? czy ktos uzywal dla swojego maluszka?

Gość nic takiego
nie wiem czy Ci pomoge, bo ja jeszcze jestem w ciazy,ale ogolnie na temat tej firmy nie slyszalam dobrych opinii, sama zreszta w ciazy dostalam uczulenia po oliwce johnsonsa. Ogolnie produkty johsonsa nie są zbyt delikatne i czesto uczulaja. Znajome natomiast polecaly mi plyn do kapieli z hippa-na butelce pisze "od 1 dnia zycia". pozdrawiam

ale jaki ten żółty ? ja używałam ten żółty,bo jest jeszcze z fioletowymi elementami opakowania co nie... a tak przeważnie stosowałam bubchen

Gość kacha31krakow
dobry jest cleanic kinde -on jest razem z oliwka.

Dziewczyny jak nie chcecie mieć dziecka alergika to kąpcie w samej wodzie pierwsze 5 tygodni, ale zrobicie jak zechcecie. Piankę dla starszaka robiłam z szamponu bambino, mydło po 5tyg życia też bambino, choć musiałam przywieść zapas z Polski to opłacało sie, dziecko nie ma uczuleń żadnych mazi stosować nie musimy, ma prawie 17 miesięcy.

Gość alaa ma kotaaa
ja kupiłam oilatum

na początek jest najlepsze właśnie coś takiego-natłuszczajacego,nie wiem jak inne dzieciaki,ale mojemu przez 2-3 tygodnie schodziła skóra,łuszczyła się,musieliśmy dużo natłuszczać malucha.Położna mówiła,że u wielu dzieci schodzi tak skóra

Gość kacha31krakow
NA POCZATKU TO kąp dziecko w oilatum a pozniej wlasnie taki plyn do kapieli razem z oliwka

po co oliatum? to jest płyn na atopowe zapalenie skóry? to tak jak byście dawały krople żołądkowe na zapas żeby przypadkiem Was brzuch nie rozbolał, co podacie jak dziecko będzie miało AZS?

Gość kamcia26
dzieki za rade wiec kupie te oilatum :) pozdrawiam

Gość alaa ma kotaaa
oilatum soft jest przeznaczone do codziennej pielęgnacji a nie na AZS bezzapachowa 500ml Oilatum Soft Emulsja to delikatny dermokosmetyk przeznaczony do codziennej kąpieli w wannie oraz pod prysznicem. Dzięki nowej hipoalergicznej formule opartej na oleju mineralnym, Oilatum Soft Emulsja aktywnie pielęgnuje skórę. Dzięki Oilatum Soft Emulsji skóra staje się gładka, delikatna, nawilżona i czysta delikatne substancje myjące pozwalają na zaniechanie stosowania popularnych środków myjących zawierających detergenty. Działanie: Skutecznie zapobiega przez naskórkowej utracie wody oraz redukuje ryzyko pojawienia się alergii. Zastosowanie: Do pielęgnacji każdego rodzaju skóry w każdym wieku. Dla dzieci i niemowląt oraz osób dorosłych.