Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana non stop

Kolczyk nad warga czy w jezyku???

Polecane posty

Juz od dobrych tygoni zbieram sie zeby zrobic sobie kolczyk, bardzo podobaja mi sie nad lub pod warga i w jezyku. Nie mam zadnych tatuazy i kolczykow oprocz dwuch obowiazkowych w uszach chcialabym cos malo ekstremalnego ale ladnego. Gdzie byscie polecaly? Dodam, ze mam troche okragla twarz i duze usta. Dziekuje za pomoc ;-)

Zrobiłam już sobie kolczyk w muszelce i nie wiem czy do mojej cipki bardziej pasują moje usta czy wargi ;)

Gość Kapitan Bomba!!
na pipie obowiązkowo

Gość kklklklklklk
jezyk :) tez się zastanawialam nad wargą ale w jezyku to jest taki "moj" szczerze teraz się ciesze ze nie zrobilam w wardze

Kapitan A wylizałbyś mi moją pipkę z kolczykiem ? ;)

Gość mow mi WUJU!
jak robisz czesto loda to na jezyku proponuje:D

grrr oblechy podszywiaste nara

Gość kklklklklklk
Kochana naprawde polecam język :) Tylko przebij jak przed ok 3 dni nie bedizesz musiała z nikim waznym rozmawiać itd.. Bo w moim przypadku sepleniałam :D .. A teraz juz rok jak mam w jezyku i nri zamierzam nigdy wyjmowaC:d

Ale nadal jest to trche takie hmmm kontrowersyjne znaczy kolczyk w jezyku sama widzisz jakie komentarze polecialy

Gość kklklklklklk
powiem Ci ze ja to mam gdzieś.. to JA chcialam tam kolczyka robilam to dla siebie.. dlate3go akutalnie mam go czarnego :) a wczesniej granatowego nie metalowego ale takiego plastikowego :) Nie rzuca się w oczy jak metalowy. W wardze nie ukryjesz.. Jak kończyłam szkołe chciałam w wardze.. i to już bylam blisko przebicia:) Ale jezyk wygrał.. i naprawde się ciesze.. bo np idę do pracy do odziezówki z garsonkami i plaszczami za 300 zł i tak nie chcą by ktoś mial widoczne kolczyki na twarzy i w wielu miejscach na to patrzą.. I nawet ja bym czuła się jak dzieciątko mając nad wargą kolczyka:)