Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traszkka

allegrowicze, pomozcie prosze

Polecane posty

Gość traszkka

zawsze kupowalam rzeczy przez kup teraz, ale teraz musze sie podszkolic w licytowaniu wyjasnijcie mi cos, prosze zalozmy ze aktualna cena wynosi 5zl a ja jestem w stanie zaplacic za cos 50 zl, to czy gdy klikne licytuj to ten zapas bedzie od razu widoczny dla innych czy nie ?i czy wtedy automatycznie oferty nizsze niz 50 beda przebijane?

Gość kandydatka dla Władka
mam 37 lat i nie mam chłopaka

Gość mi się tam podoba
nic nie będzie widoczne, będzie przebijać każdą ofertę do 5o zł

Gość traszkka
no i to chcialam wiedziec, dzieki :D

jezeli ktos da 5 zl a ty klikniesz w licytacji np 50 zl to bedzie widoczne ze dales 5,50 (z tego co wiem to licytuje sie co 50 groszy)i jezeli ja chcialabym dac 6 zl to pokaze mi sie-Twoja oferta zostala przebita.I tak bedzie mi sie pokazywalalo do czasu az dam 50,50 zl(oczywiscie ja nie wiem ze Ty dales 50 zl).Wtedy pokaze mi sie-gratuluje,Twoja oferta jest w tej chwili najwyzsza. Mam nadzieje ze zrozumiales co napisalam ;)

Gość z tego co pamietam to jesli
ty dasz te powiedzmy 50zl to najpierw wyskoczy jakbys zalicytowala troche wiecej niz te 5zl, np 5.5zl. Jak ktos przebije ta kwote to nadal ty bedziesz na pierwszym miesjcu az kwota dojdzie do tych 50 i wtedy ktos cie moze przelicytuje. chyba ze ty dasz 50 a ktos po tobie np. 70 to wtedy pokaze sie ile ty dalas maxymalnie a ta druga osoba cie przebije. Tak to chyba z grubsza wygladalo. juz dawno nie licytowalam.

cene maksymalna nikt nie widzi jeżeli licytacja zaczyna sie od 5zł to licytuje sie w góre wszystko a jak ktos przebije Twoją cene maksymalna wtedy albo przegrywasza albo tez mozesz ja podniesc

Gość doradzę ci jeszcze
żebys nie od razu dawała swoje maksimum, zostaw mały zapas na zakonczenie aukcji. Bo jesli komus będzie tak samo zależało jak tobie, to będzie przebijał, aż przebije twoją ofertę.

Gość traszkka
dzieki, juz zalapalam o co w tym wszystkim chodzi znazlam kurtke i od razu zaklepalam ja sobie mega cena teraz tylko odliczac dni... niachniachniach :D

Gość traszkka
ozesz, wlasnie juz dalam sporo kasy, moj blad, to najlepiej kilkanascie minut przed zaczynac licytacje ? czy kiedy?