Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxholyxx@aqq.eu

CZy dla większości facetów swobodne rozmowy o seksie jest nadal kontrowersyjne

Polecane posty

CZy dla większości facetów swobodne rozmowy o seksie jest nadal kontrowersyjne? Czasem odnoszę wrażenie, że tak. To jest chore przecież. Jestem zboczona i nic na to nie poradzę..a może jednak...:( czasami zawstydzam facetów !! Jak wielu z Was czuło się zawstydzonych przez zboczone kobiety?? I czy w ogóle?? To się staje mało komfortowe ostatnimi czasy, jestem odważna i co w tym złego.

Gość Młody -gniewny
A ku ku-eu kto ci powiedział że takie rozmowy są dla nas, jak to określasz,kontrowersyjne? A piszesz dziwnym stylem,jakbyś coś wypiła,czy co? Zawsze rozmawiałem swobodnie na każdy temat,tyle,że nie z każdym

Nie, nie jestem pijana. Niczym otumaniona. Ja się zapytałam, nie stwierdziłam faktu. Czyli nie krępują Cie przeważnie. No i o to mi chodziło. Myślę, że to działa na takiej zasadzie, że jak facet jest zboczony to wszystko jest o.k, w przypadku zboczeństwa kobiet już nie koniecznie, bo co? Nie traktuje się takiej kobiety poważnie?? Taka osoba już będzie się kojarzyła tylko z fantazjami erotycznymi??

Gość Młody -Gniewny
Na miłość Boską,mnie nie obchodzą preferencje w seksie innyco ludzi,tylko moje i partnerki. Ty chyba masz dobrze poukładane w głowie,przecież to, co nazywają zboczeniem jeśli nie szkodzi innym istotom to prywatna sprawa każdego. A w życiu nie liczy się wyłącznie seks, zmiłuj się. Mój ś-p.Ojciec był aktorem, stąd od młodych lat żyłem w atmosferze tolerancji i humoru, w okresie,gdy homoseks-byli powszechnie uważani za zbo-w teatrze traktowano ich normalnie i pierwsze życzenia po mym narodzeniu właśnie od takiego kolegi otrzymali moi Rodzice. Nie przeżywaj tak.

Nie przeżywam "na litość boską" :) Tylko chciałam się dowiedzieć ilu mężczyzn krępują takie tematy z koleżankami. To wszystko. No ja studiuję aktorstwo ale nie oto chodzi, bo my aktorzy raczej jesteśmy otwarci na wszystkie tematy. No tak...generalnie rzecz biorąc powinno się rozmawiac na takie tematy tylko z partnerami gdyz jest to intymne, no ok. pzdr

Gość Młody -Gniewny
No, wiedziałem, że jesteś osobą na poziomie, dlatego napisałem w środku nocy;-) a z Żoną bez skrępowania rozmawiamy o wszystkim,to podstawa. I nie taki młody ja, bo młodzi gniewni-to lata 60-te,no może mnie to też nie obejmuje:-) Poczytaj Stanisławskiego,może Cię na scenie zobaczę,nie wiedząc o tym,pozdro

A wiesz, że uczynię to :) ciągle doszukuję się nowych tekstów, na których będzie można zrobić etiudy więc... dziękować. I tego się trzymaj :) a rozmowy to podstawa. Na pewno :) i pozdrowię kiedyś młodego gniewnego ;) będziesz wiedział.

Kochajcie teatr w sobie, a nie siebie w teatrze. Mądry człowiek. Czytam juz jego słynną metodę. Mhm, teraz już w ogóle chyba spać nie pójdę. Co tam. Pzdr

leń pachnący :D jaki efekt paradoksu :) ok postaram się zapamiętać :)

Swobodne rozmowy SĄ kontrowersyjne lub swobodne rozmawianie JEST kontrowersyjne Gdzie te czasy gdzie aktorzy używali "ł" przedniojęzykowozębowego? :(

Czyli uważasz perwesjo, że jednak jest to kontrowersyjne... coraz częściej myślę, że jest to za osobiste po prostu dla niektórych. Trza się zmienić. A Ty nie poruszasz takich tematów z dobrymi znajomymi??

Gość ma najpierw
jak sie objawia zawstydzenie u faceta? czerwieni sie:)?

"Czyli uważasz perwesjo, że jednak jest to kontrowersyjne..." Nie, zwróciłam tylko uwagę na złą formę użytą przez autorkę :o "coraz częściej myślę, że jest to za osobiste po prostu dla niektórych. Trza się zmienić." Różni są ludzie. Na pewno jest dużo takich, dla których jest to zbyt osobiste. "A Ty nie poruszasz takich tematów z dobrymi znajomymi??" Czasami. Nie każdy ma wystarczająco mocne serce :classic_cool: