Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lighhhty

ale facet mnie wkurzył, mam rację????

Polecane posty

Gość Lighhhty

Ostatnio skończyła nam sie kasa i zostało tylko 50 złotych, które miały pójść na koncert na który bardzo chciałam iść. Mojemu facetowi skończyły sie papierosy i wczoraj chodził zły bo nie mógł zapalić.Powiedziałam mu, że nie kupię mu fajek bo kasa ma iść na koncert dopiero w przyszłym tyg dostaniemy pieniądze a wtedy biletów nie będzie. Ten się obraził, dałam mu wybór koncert który jest dla mnie ważny czy jego fajki.Wybrał fajki ;( popłakałam się, on potem przepraszał itd ale dalej niesmak pozostał....przepalił kasę za którą mieliśmy, nie całą ale na bilet już braknie ;( jestem zła a co jak kiedyś będziemy mieć dziecko? będę musiała mu mleka odmówić bo tatuś będzie zły z braku papierosów?

Gość Edmunt Pipa
zapamiętaj se kobito raz na jutro: tylko i wyłacznie chłopina rządzi piniędzami. jak kobita będzie rządzić to wnet z torbami pojdą "miłosniki"

Gość Lighhhty
tak tylko jak ja rządzę to kasy nam starczy na miesiąc on w tydzień wyda wszystko na fajki i browar

Gość Lightttty
up

Gość precz z bachorstwem
po co ci bachory, smród ,duże wydatki i wieczne kłopoty,juz lepiej, żeby sobie chłop zapalił,w sumie to taniej wyjdzie!

ani papierosy ani koncert nei sa produktem 1ej potrzeby - bez obydwu mozna sie obyc. ale Wy chyba nie jestescie na tyle dorosli aby zakladac rodzine skoro macie takie problemy

Gość Eeeeeety
Tak to jest zyc z nalogowcem...fajki zawsze beda wazniejsze. Od ciebie takze

Gość Eeeeeety
Szkoda mi ludzi ktorzy wszystko wydaja na niepotrzebne rzeczy ktore maja ich "uszczesliwiac", nalogowcy sa zalosni...no ale niekazdy potrafi cieszyc sie takim zyciem jakie ma. Widocznie nie jestes az taka wazna, skoro wszystko wydaje na piwka i faje

Gość sdfghjklbv
mój pali paczkę dziennie więc rocznie wypala ok. 3650 zł. na fajną wycieczkę w ciepłe kraje by było. ale jak proszę żeby coś z tym zrobił to słyszę, że niepalący nigdy palącego nie zrozumie. i dupa

Gość Lightttty
ja tez ciągle to słyszę, palący palącego nie zrozumie

Gość fsdfsfss
głupia jestes. niewazne ze miałas koncert czy cos innego. nie powinnas mu dac tej kasy. naprawde głupio zrobiłas zobaczysz ze teraz juz go niczego nie nauczysz!!!!! zle zrobiłas a on cie nie kocha bo by tak nie postapił. niemądrze zrobiłas.

Gość Lightttty
wiem kurwa, że źle ale mnie tak wkurwił, że rzuciłam mu te pieniądze i poszłam spać

Gość Precz z dupkami!
idz sama na koncert, niech dupek ma nauczke!

Gość Lightttty
chyba tak zrobie, nie odzywamy sie z nim dzisiaj