Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriuszkaaa

Do dziewczyn, które mają dobry gust

Polecane posty

Gość Kafeteriuszkaaa

Jakie rajstopy założyć do takiego zestawu: szary płaszczyk kończący się tuż za pośladkami,czarna spódniczka przed kolano i czarne kozaczki? Zależy mi na tym,aby był to zestaw elegancki, a rajstopy mają być ciepłe,w sam raz na tę porę roku. Czy czarne albo popielate będą pasować? Polecicie jakieś dobre firmy?

zarówno czarne jak i szare będą pasowały...a ciekawe byłyby również fioletowe

Gość enadijotrijo
zielone kochana. tylko ciepła, głeboka zieleń :)

Gość Kafeteriuszkaaa
Sonya virginia Dzięki za szybki odzew:) Fioletowe mogły by być ok, ale ja należę do osób, które lubią klasykę. Tym bardziej do pracy nie chcę zakładać kolorowych rajstop. P.s. A jakąś dobrą firmę możesz mi polecić? Mnie podobają się takie wełniane rajtki (materiał podobny do tego, z którego produkuje się getry).

Gość hdfsghdfsh
jak masz krótkie nogi to załóż czarne, razem z czarnymi kozakami wydłużą je optycznie. Ale uważaj, żeby zgrać kolory! Czerń czerni nie równa, różne odcienie czerni zestawione razem wyglądają fatalnie. Szare też ok.

Gość Kafeteriuszkaaa
Nie no, płaszcz oczywiście zdejmę:) A pod spód,jeśli chodzi o bluzkę, to będę zakładać różne bluzeczki, sweterki. To nie problem. Tylko chodzi mi o to, czy zestaw z szarymi lub czarnymi rajstopami nie będzie zbyt "mdły"?

Gość Kafeteriuszkaaa
hdfsghdfsh Jestem wysoką osobą i mam długie nogi, które uważam za swój atut,dlatego chcę je wyeksponować:)

Gość jjjsssss
a modne sa takie getry co kiedys były modne takie z laikry błyszczace??

Gość fajnie wygląda jak rajstopy są
kolorowe i w stroju jest jeszcze element w tym kolorze - np szalik, rękawiczki Ja bardzo lubię Gattę i Marilyn - mają dużo wzorów

Gość Kafeteriuszkaaa
Heh, może to głupio zabrzmi, ale w sklepie mam poprosić o rajstopy wełniane? I jeszcze jedno: jestem wysoka (ok.176cm) i nie chcę kozaczków na szpilkach czy wysokim obcasie. Czy dacie mi jakieś linki do fajnych,kobiecych kozaczków, ale nie na wysokim obcasie? Widziałam, że niektóre dziewczyny ubierają płaskie kozaki, a i tak wyglądają w nich fajnie i kobieco, nawet w spódniczce...

Ja mam dziś na sobie: - fioletową bluskę - czarna marynarke - czarna spódnicę - fioletowe rajstopy - czarne buty - kolczyki fiotelowe Takie połączenia lubie ja:)

Gość Kafeteriuszkaaa
Ruda Zardzewiała To musisz ale ładnie wyglądać:) Ja jednak wolę takie spokojne zestawy-taki charakter:)

Gość Kafeteriuszkaaa
A co do bucików-jakaś podpowiedź? :)

Gość Kafeteriuszkaaa
up

czasem zazdroszczę że można sięwystroić do pracy...ja to nawet nie mam po co kupować ubrań ....po to żeby się przejść z samochodu do pracy i z samochodu do domu w garażu podziemnym....

Gość Kafeteriuszkaaa
germanotta No ale chyba mozesz sie wystroic,zeby w pracy dobrze wygladac...Ja tez jezdze autobusem, ale chce wygladac w pracy dobrze. A w jakiej branzy pracujesz?

Gość Kafeteriuszkaaa
Aaaa..Ja kiedys tez pracowalam na produkcji i mielismy takie smieszne ciuchy robocze-kombinezony,wiec wiadomo,ze nie przychodzilam do pracy w spodniczkach, bo po pracy bylam brudna i spocona. Kazda praca rzadzi sie swoimi prawami:)Czasem tesknie do pracy na produkcji,bo teraz tylko 8 godzin siedze na tylku i nudze sie...

Gość Kafeteriuszkaaa
Hehe to calkiem inna branza:)No ale pod bialym kitlem chyba mozesz sie ladnie ubrac:)

Gość jjjsssss
modne sa getry z laikry?? takie swiecace jak kiedys były??

wolę nie, jestem zabiegowcem , nie będę przynosić obcych bakterii do domu, co robić taka praca :) mogę sobie ponarzekać