Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Ubiór kobiety

Polecane posty

Od początku października jestem odpowiedzialny za rekrutację do firmy bo szef mi ufa bardzo. Szukałem sekretarki. Boże, ale garkotłuki przychodziły. Choć mówiłem wyraźnie: szukamy KOBIECEJ sekretarki. A one w spodniach, przychodziły, albo w jakichś kiecach do kostek. UWAGA mówiłem im, słuchajcie uważnie: kobieta wygląda kobieco TYLKO w spódniczce, mini albo przed kolano albo w małej czarnej. Także wakat jest wciąż wolny może którejś z Kafe zaproponuje? Praca w kancelarii w stolicy Warszawie w Śródmieściu, bardzo prestiżowa

No nie jako współpracownikem tylko jako szefem.. porzedni post zostawie bez komenatrza... żal!

śmiać mi się chce... poważna kancelaria...byłeś dziś w zatrudniaku ?, leć może coś się znajdze

Normalne że sekretarka musi być wizytówką firmy, klient pierwsze co widzi to sekreterke. Jak zobaczy krowe bez gustu, to ma zdanie wyrobione! To nie może się stać. Sekretarka ma być elegancka ale seksi. Klient musi widzieć fajną pupcie i ładną figurke w seksi stroju ale ELEGANCKIM bez żadnych ekstrawagancji Ostra siostra nie wiem czy się nadasz

Wiecie - w jego WILEKIM świecie sekretarka nie musi być osobą kompetentną z dobrą pamięcią i z subtelnym sposobem bycia; musi dobrze wyglądać, ładnie pachnieć i robić wrażenie wiśniową pomadką:)

U nas romanse z sekretarkami są zabronione ale one i tak próbują. Już 2 przez to wyleciały. Nie wolno i już to ma być praca a nie burdel. A szkoda bo niektóre są niesamowicie apetyczne i nieraz dają do zrozumienia że nie pogardziłyby kutasem a wręcz odwrotnie. Raz jednej uległ szef, jest po rozwodzie więc spoko, opowiadał że wziął ją na biurku i znowu poczuł się młody i wiele innych zabawnych detali podał. Ale wyrzucił po 2 dniach bo tak nie powinno jednak być. Zresztą przyjąłem wtedy jeszcze ładniejszą

:) Uwielbiam tego typu "wspomnienia". Pewnie jest cieciem w śródmiejskiej kamienicy, ale wyobraźnię ma jednak na miarę pisarza. Gdyby twój szef przeleciał jakąś kobietę i zwolnił ją po dwóch dniach - sprawa skończyłaby się w sądzie pracy, słodki mój. I twój szef, zapewniam cię, sprawy tej by nie wygrał:)

Eee tam Oblubienica życia nie znasz. LOL :D Nie pochwalam tego ale mojemu szefowi nikt nie podskoczy, zna wszystkich, obraca sie w potęznych kręgach i wyoskich sferach jak ja i moja rodzina Jednak dobrze mi się z nim pracue bo to człowiek kultury

Nie znam życia powiadasz?:D Wiesz, chłopcze, ale coś takiego jak molestowanie w miejscu pracy jest karalne i w tego typu sprawach sąd daje wiarę kobiecie:) No, ale ty, bywały w świecie, wiesz na pewno lepiej:o

popatrzcie. I napisze Ci taki autor kilka postów. I już wkoorwia! Szczerze? Wyobrażam go sobie jako jakiegoś Referenta w Urzędzie Skarbowym lub Wydziale komunikacji... siedzi taki obok grubych "Krystyn z gazowni"... wchodzi na Kafe i funduje sobie terapię antykompleksową:P:P:P

A dlaczego nie moze byc w spodniach? Ja chodze tylko w spodniach, zeby sie faceci za mna ogladaly.

A teraz, kochany, wytłumacz komu zazdrościmy i czego zazdrościmy? Twego obycia w świcie, czy ruchania nas przez szefów na biurkach?

Gość fsdfsfss
daj linka do ogłoszenia w necie. albo zamiesc tu ogłoszenie.

Jakie ogłoszenie LOL :D w prestiżowych firmach szuka sie niepublicznie, wsrod znajomch, osoby polecone etc Spodnie-nie dla kobiety

Gość fsdfsfss
i własnie poległes:D:D:D:D: podaj nzawe firmy i siedzibe jak takis mądry. własnie udowdniłęs ze kłamiesz. boisz sie przyznac. na sekretarke sie szuka nie z ogłoszenia bo to prestiz hahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahhaha no nic wiec dziwnego :D:D:D hahahaha