Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaxxxxx

bezsennosc pocenie sie........

Polecane posty

Gość mamuskaxxxxx

mam problem do lekarza wybieram sie w piatek ale chcialam sie zapytac tutaj na forum tez moze ktos mial lub ma cos takiego. ostatni cieroie na bezsennosc spie od kilku dni po 3 godziny snuje sie po domu a mam wiele obowiazkow mam male dziecko ma rok a przez to ze nie spie jestem bardzo nerwowa. do tego mam bardzo zle znosze cieplo od razu wietrze dom naj chetnmiej bym miala calyczas pootwierane okna a nie moge bo boje sie ze przeziebie w koncu dziecko. przy zwyklych czynnosciach poce sie jak swinia. do tego strasznie mnie mdli bola mnie kosci czasem klatka piersiowa. czy to moze byc enadczynnosc tarczycy czy moze nerwica???

Gość mamuskaxxxxx
no pozmywalam kilka naczyc i juz sie poce nawet nogi mam spocone:(

Gość mamuskaxxxxx
?

Gość mamuskaxxxxx
do tego zaczelo mnie podbrzusze bolec normalnie bym powiedziala ze chyba jestem w ciazy ale watpie bo z mezem teraz uwazamy.\ prosze o pomoc czy ktos tak mial i co to bylo???

Gość naszego dydolka
Nic mi nie przychodzi do glowy,ja po urodzeniu dzieci strasznie sie poce i nie mam reszty objawow o ktorych piszesz.Dobrze ze sie wybierasz do lekarza bo wyglada to troche niepokojaco.

Gość mamuskaxxxxx
no wlasnie ja zaczelam sie martwic bo wszytsko zaczelo sie od tamtego tygodnia i to wszytsko naraz wczesniej mialam tylko zawroty glowy i sie pocilam ale sadzilam ze to od bieganiem za malym i ze zmecze nia

...możliwe , że nadczynność, bo cierpiałam na nia do tego m-ca...jestem juz po operacji...ale z tego co piszesz, kłopoty ze snem, pocenie, nerwowość, duszności...by sie zgadzały...a chudniesz?tylko nie pasuje mi te bóle w podbrzuszu...ale wiesz, każdy przypadek jest inny wiec nadczynności bym nei wykluczała...idź do lekarza i zrób badania na tarczce....

Gość laska bez wyobraźni
przydałyby się też inne badania, morfologia, badanie moczu no i cytologia i usg, zależnie od tego kiedy miałaś ostatnio kontrolę u gina być może masz jakieś zaburzenia hormonalne po ciąży albo faktycznie stres lub nerwica

Gość kjhhyugagdyahyafd
Ja mam takie objawy przed każdą miesiaczką.... Śpię niespokojnie, może nie 3 godziny, ale krótko i z przerwami, śnią mi się głupoty Jest mi słabo, mam dusznosci, pocę się Mam anemię wiec może stad moje nasilone objawy przed @ W każdym razie dobrze, że idziesz do lekarza!

Gość mamuskaxxxxx
@ mam miec dopiero 27 listopada poradze sie lekarza jestem pewna ze wysle mnie na badania a moga to byc np objawy nerwicy??

Gość mamuskaxxxxx
a jesli chodzi o spanie to np jestem w lozku o 23 a zasypiam dopiero o 3 wogole nie moge spac o 6 wstaje bo zwykle o tej godzinie moj synek sie budzi

Gość mamuskaxxxxx
a czy chudne??? czy ja wiem nie wydaje mi sie chociaz kilogramy mi spadly chociaz wcale sie nie odchudzalam ale wydaje mi sie ze poprostu mam teraz wiecej ruchu przez dziecko niz wczesniej

Gość mamuskaxxxxx
najgorsze jest to ze jak chodze do lekarza to kazdy ma jakies wytlumaczenie ze jestem przewrzliwiona i przemeczona bla bla bla a ja czuje ze cos zlego sie ze mna dzieje

Gość mamuskaxxxxx
....

Gość mamuskaxxxxx
up

Gość mamuskaxxxxx
bylam u lekarza podejrzewa nerwice. ale zaskoczyl mnie tym ze nie dal mi skierowania na badania zeby sie upewnic ze to nie tarczyca czy cos innego:(

Gość AllVanD
Witam. Ja mam 22 lata jestem chłopakiem, mam podobne zaburzenia. Nie spałem normalnie ok 3 dni tylko leże i kręce się z boku na bok. Jak się zakryje kołdrą to mi gorąco jakoś i się pocę a jak się odkryje to mi zimno. Od czasu do czasu mam odruchy wymiotne ale to może dlatego że też mam biegunki (bez bólu brzucha) i mam pusto w rzołądku... Może to dziwnie zabrzmi ale niekiedy podnosze się z łóżka ide po piwo albo 2 i kładę się ponownie spróbować zasnąć. Lecz to też rzadko pomaga. Czuje się strasznie zmęczony i wiecznie mnie głowa boli. Jak ktoś wie co to może być to proszę od odpowieć

prawdopodobnie nerwica, ale powinnaś zrobić badania.

Gość AllVanD
Bo jestem młody a przez te zaburzenia musiałem zrezygnować z pracy gdyż nie potrafiłem się wyspać. Nie wykluczam nerwicy bo od miesiąca miałem masę problemów i to nie takich wieku 20-go że dziewczyny nie mam czy coś. Nie potrafie taki zmęczony ledwo przytomny pracować

Gość AllVanD
Jestem chłopakiem :) hehe. Musze zrobić lecz nie mam ubezpieczenia bo niedawno straciłem pracę i bym musiał płacić za lekarza. A aby się ponownie zarejestrować w biurze pracy to trzeba chyba czekać 3 miesiące czy jakoś tak :/

Gość gość
Nerwica zapewne, która bierze się ze stresu i nieregularnego trybu życia, mało ruchu, złe odżywianie, alkohol - większość ludzi tak ma. To prowadzi do zakwaszenia organizmu, który właśnie jest przyczyną wszelkich chorób, nerwic itd. Ja to samo miałam. Fajnie jakbyś zrobił sobie chociaż podstawowe badania, ale skoro nie masz pracy to musiałbyś prywatnie zrobić. Zawsze póki co możesz spróbować odkwasić / oczyścić organizm i powinno przejść wszystko, zobaczysz ;D

Gość AllVanD
Odstawiłem wszystkie leki i krople do nosa (bo mam złamany nos i biore non stop) przeważnie żeby zasnąć to piłem piwa czy coś a tu nagle ciach... troche witamin, węgiel na brzuch żeby po nocach nie wstawać i jest okej :)