Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmyczka

Wszystkie kosmetyczki - wejdzcie prosze :)

Polecane posty

Gość kosmyczka

Sama jestem kosmetyczką, mam wlasna dzialalnosc i swoj maly gabinecik. Pytanie do was jest takie :) Czy u was tez ostatnio kiepsko sie interes kreci? Mialyscie mysli aby interes zamknac?? U mnie od wrzesnia jest klapa. Praktycznie jestem wciąż na minusie. Pocieszcie mnie ze nie tylko u mnie tak.

Gość kosmyczka
:)

Gość kosmyczka
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość już mnie wszystko boli :)
ja nie jestem kosmetyczką ,ale do niej chodzę i mowy nie ma żebym weszła do niej tak z ulicy - musze siezapisać przynajmniej dzień , czasami dwa wcześniej . i nie jest to żadna zabójcza firma , fajna kobieta , staranna i dokładna , czysta i miła siediz w małym gabineciku a kilentki wala drzwaimi ioknami . A i ceny wcale nie najmniejsze . moze cos z jakosćia twoich usłu jest nie tak ?:)

ja wole stosowac maseczki w domu kupowalam profesjonalne i maseczki i peelingi polecam to calkiem korzystniej niz kosmetyczka http://www.estien.pl/algi-botoksowe-p-4.html, do gabinetu chodze tylko 1 x w miesiacu na henne rzes (15zł), ale jej interes sie kreci wlasnie powieksza gabinet