Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Chętnie powróże!!!!!

Polecane posty

Gość ljdskjdsjkdsjkds
wsadz sobie w cipe te twoje platne wrozby jak chcesz wrozyc to za darmo wroz

Gość ljdskjdsjkdsjkds
wsadz sobie w cipe te twoje wrozby za pieniadze jak chcesz wrozyc to wroz za darmo

Gość To o mnie ...
Jak za darmo, to ja ... Ilona 18.03.1978 Co mnie czeka w najbliższym czasie w sferze uczuciowej i zawodowej? Co myśli o mnie Tomasz 15.08.1975?

Gość sylwia 19041987
co z moim związkiem z karolem 29051986 czy bedzie slub?

Gość a taka jedna zakręcona
Kiedy ciąża?Kinga 7.11.1982

Karino, doskonale, podwyżka lub awans na 100%, bedziesz pracownikiem roku. Ilono, czeka cię wielka miłośc, staniecie na ślubnym kobiercu, ale zakoncy sie tragicznie wasz burzliwy związek, zawodowo jako-tako.

Sylwiu - Będzie, bedzie! i to jaki! Bal na sto par. Kingo, będzie, i to niebawem, zajdziesz w nia przed koncem tego roku. Aniu - bedzie dobrze, ale musisz czekac jeszcze 2 miesiace zanim bedzie cudnie. DZIEKUJE ZA PYTANIA!! TO JUZ BY BYLO NA TYLE

Gość To o mnie ...
Ilono, czeka cię wielka miłośc, staniecie na ślubnym kobiercu, ale zakoncy sie tragicznie wasz burzliwy związek, zawodowo jako-tako." Z tym Tomaszem? Ale my już zerwaliśmy... Czy z innym?

Gość do Wróżka Astrid
" Ja jestem Pan, Bóg wasz! (26) Nie będziecie jeść niczego z krwią. Nie będziecie uprawiać wróżbiarstwa. Nie będziecie uprawiać czarów." (Ks. Kapłańska 19:25-26, Biblia Tysiąclecia) " (8) Bo to mówi Pan Zastępów, Bóg Izraela: Nie dajcie się wprowadzić w błąd przez waszych proroków, którzy są wśród was, i przez waszych wróżbitów; nie zwracajcie uwagi na wasze sny, jakie śnicie. (9) Oni bowiem prorokują wam kłamstwo w moje imię. Nie posłałem ich - wyrocznia Pana. " (Ks. Jeremiasza 29:8-9, Biblia Tysiąclecia)

Gość do Wróżka Astrid
(6) Także przeciwko każdemu, kto się zwróci do wywołujących duchy albo do wróżbitów, aby uprawiać z nimi nierząd, zwrócę oblicze i wyłączę go spośród jego ludu. (7) Uświęćcie się więc i bądźcie świętymi, bo Ja jestem święty. Ja, Pan, Bóg wasz! (8) Będziecie strzec ustaw moich i wykonywać je. Ja jestem Pan, który was uświęca! (9)" (Ks. Kapłańska 20:3-8), Biblia Tysiąclecia

Co pierwsza, nawet pytania sensownego nie zadałaś;) A ja szukam jakiejś niedrogiej wróżki, bo ma pewien dylemat natury, hmmm emocjonalnej:p do Wróżka Astrid - spadaj w podskokach:o

Gość przedszkole
ja 20.11.81 on 06.09.82 czy bedzie moim mezem ???? pozdrawiam

Wypierdalaj stąd Służebnico Janko, twoje cytaty mnie nie ruszają, jak chce pierdolic trzy po trzy o Maryjach i jakis innych pierdołąc to won do koscioła.