Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoanneN

Dziecko nie chce jesc

Polecane posty

witam, mam roczna coreczke i ona nadal je tylko papki i pije z butli (wszystko mleko, herbatke sok...) probowalam jej podawac paleczki marchewkowe, jabluszko do raczki, wprowadzac ryz makaronik do papek ale powoduje u nij to odruch wymiotny, kilka razy nawet zwymiotowala....ma juz 6 ząbkow wiec w czym problem????? nie chce pic rowniez napojow, mleka z kubeczka niekapka tylko z butli i nawet sama jej nie trzyma tylko ja musze ja karmic... gdy jej podaje kubek zeby probowala to go gryzie a potem wyrzuca....probowalam kubki roznych marek ale bez rezultatu.... macie jakies pomysly???

Gość google nie parzy, nie gryzie
Przenieść temat na dział "Ciąża, poród, macierzyństwo, wychowywanie dzieci..."

Gość jedyny jaki mam
to taki że rozpaskudziłaś swoją córkę roczne dziecko i nie je normalnie ? dzieci się uczy już od 6, 8 miesiąca coś pogryzać

Gość tdrn
może z apóźno zaczęłaś? podawaj jabłko tarte ,serek homogenizowany,jajko ugotowane zmiażdżone dodawaj do zupy ,spróbuj dać do rączki piętkę od chleba moja nie używała niekapków bo kiedyś ne było,z butli przeszłyśmy na kubek,też długo z butli piła

Gość tdrn
możesz spróbować też chrupki kukurydziane do rączki,rozpływają się w buźce po chwili

Od tego są odpowiedni lekarz, a nie kafeteria. Może coś jej jest