Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoanneN

Problemy z zywieniem rocznego dziecka

Polecane posty

witam, mam roczna coreczke i ona nadal je tylko papki i pije z butli (wszystko mleko, herbatke sok...) probowalam jej podawac paleczki marchewkowe, jabluszko do raczki, wprowadzac ryz makaronik do papek ale powoduje u nij to odruch wymiotny, kilka razy nawet zwymiotowala....ma juz 6 ząbkow wiec w czym problem????? nie chce pic rowniez napojow, mleka z kubeczka niekapka tylko z butli i nawet sama jej nie trzyma tylko ja musze ja karmic... gdy jej podaje kubek zeby probowala to go gryzie a potem wyrzuca....probowalam kubki roznych marek ale bez rezultatu.... macie jakies pomysly???

Gość gatki w kwiatki i inne bajery
obiadu normalnego jej daj! :)

Moja kolezanka tez miala ten sam problem z mala. Papki jadla, a jak tylko cos byla bardzie tresciwe to wymiotowala, ale jej przeszlo juz. Mala ma teraz 1,5 roku i ok kilku miesiecy je normalnie. Moze idz do lekarza, zeby sprawdzil, czy wszystko ok? No i dawaj jej na przemian papki (zeby sie najadla) i normalne rzeczy (zeby sie garelko do nich przyzwyczailo).

Gość tdrn
ano właśnie,spróbuj nakarmić ją zupą którą zrobisz dla całej rodziny taką z warzywami

Gość gatki w kwiatki i inne bajery
moja wnuczka 7 miesięcy już schabowe wpierdziela:D oczywiście podziubane bo ma dopiero jeden ząbek , ale na normalne jedzenie to sie aż cała trzęsie:D:D:D

A co z kubkiem niekapkiem? Jak przyzwyczajac do picia z kubka a nie z buteli?